VESTI: • MUP Republike Srbije raspisao konkurs za upis u prvi razred srednje škole Unutrašnjih poslova "Jakov Nenadović" u Sremskoj Kamenici. Konkurs je otvoren do 26. februara • VREME: Sunčano, temperatura do 18 stepeni. • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 24.11.2014.
Ispravno vozilo – sigurno vozilo

U cilju pripreme vozila za bezbednije učešće u saobraćaju, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, u saradnji sa Automoto savezom Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila, od 24. do 29. novembra 2014. godine, sprovešće preventivno-propagandnu akciju pojačane kontrole saobraćaja pod nazivom “ISPRAVNO VOZILO – BEZBEDNO VOZILO”. Osnovni cilj akcije je provera tehničke ispravnosti vozila, kako bi se eventualni kvarovi blagovremeno otklonili, čime bi se ostvarili povoljni preduslovi za bezbedno odvijanje saobraćaja, a takođe i znatno povećao stepen ispravnosti vozila na našim putevima. Provera ispravnosti vozila je besplatna.

Za vreme akcije, saobraćajna policija će obavljati pojačanu kontrolu vozila i vozača, posebno na putevima i ulicama u naseljenim mestima. Zbog izvršenih saobraćajnih prekršaja, protiv vozača biće preduzete zakonom propisane mere.