(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Staropazovačko Udruženje “Zagrli srcem – Nikola Vulinović” u saradnji sa Centrom za kulturu organizuju Humanitarno veče 1. marta. Prihod prikupljen od prodatih karata namenjen je za pomoć deci oboleloj od raka.• SPORT: Košarkaši Dunava poreženi u Vršcu • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 0, najveća dnevna do 20 stepeni
Info 14.11.2014.
Stara Pazova
Novih 120 radnika u "Streit novi"

Jedan od najvećih poslodavaca na teritoriji opštine Stara Pazova “Streit nova”, proširiće svoje kapacitete i dodatno zaposliti novih 120 radnika. Ovo je danas precizirano u Memorandumu o razumevanju o investiranju kineske kompanije "Meita Grup" u izgradnji pogona u Obrenovcu i ulaganju "Streit Grup" u proširenje pogona u Staroj Pazovi, u ukupnom iznosu od 48 miliona evra. Memorandum su potpisali ministar privrede Željko Sertić i predsednik "Meita Group" Ben Če, kao i izvršni direktor "Streit Group" Remi Bartelme, gradonačelnik Begrada Siniša Mali, predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović.

„Strejt nova“ se bavi proizvodnjom delova za autoindustriju i u Staroj Pazovi zapošljava preko 200 radnika metalske struke. Novim proširenjem kapaciteta u vrednosti od 18 miliona evra zaposliće se novih 120 radnika u naredne 3 godine. Proširenje kapaciteta i dodatno zapošljavanje radnika rezultat je izuzetne saradnje lokalne samouprave u Staroj Pazovi i ove renomirane svetske kompanije.