VESTI: Potpisani ugovori o dodeli subvencija za staropazovačke poljoprivrednike, iz budžeta izdvojeno 10 miliona dinara • U utorak i sredu obustava saobraćaja tokom dana na putu Nova Pazova - Batajnica • SPORT: Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove pobedile su u prvom meču polufinala Kupa Srbije Ub rezultatom 3:1 • VREME: Kiša, temperatura do 9 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Ekonomija Stara Pazova 18.03.2012.
Goranu Jovicu Press limes nagrada

U organizaciji Limes presa, u Beogradu, u Aero klubu je održan Simpozijum uspešnih privrednika Srbije na kojem je Goran Jović, predsednik opštine Stara Pazova dobio vredno priznanje za razvoj i doprinos privredi Srbije:

-Moram da kažem da sam veoma uzbuđen i srećan jer smtram da ovo zaista veliko priznanje koje dolazi od strane najuspešnijih privrednika i menadžera Srbije, znači od ljudi koji znaju šta je biznis, koji znaju šta je preduzetništvo, koji znaju šta je povoljna poslovna klima. Priznanje je samo obaveza više da i u vremenu koje dolazi postavljamo sve više ciljeve koje smo sposobni i raalni da možemo da ispunimo. Opština Stara Pazova mora krupnim koracima da nastavi da ide napred. Ova nagrada je, iako lična, priznanje svim građanim opštine Stara Pazova i još jedan dokaz da smo na pravom putu, rekao je nakon prijema nagrade za RTV Stara Pazova Goran Jović. Predsednik opštine je rekao da će nagrada za njegove saradnike značiti više rada nego do sada. Nagradu "Najbolji najboljima" primili su:

Miroslav Bogićević, vlasnik i direktor „Farmakom MB" Šabac, Milomir Gligorijević, vlasnik kompanije "TeleGroup" Beogradi Dragan Buđevac, direktor "Mace", Beograd. Priznanje za "Razvoj i doprinos menadžmetu Srbije" primio je prof.dr Milija Zečević, rektor Evropskog Univerziteta.

Fotografija: dobitnici priznanja