(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: SAVINDAN: Đaci najveće škole u Sremu prisustvovali liturgiji u crkvi u Novoj Pazovi • ŽELEZNICE: Izmena saobraćaja preko pružnog prelaza Stara Pazova - Glubinci trajaće do 01.07.2021. • LASTA: Putnici za Golubince će se prevoziti alternativnim pravcem preko Inđije, cena karte se neće menjati • Između Stare Pazove i Golubinaca izgradiće se nadvožnjak dužine 323 metara • Pšenica u dobrom stanju, pripremiti se za njenu prihranu • COVID 19: Novih 14 zaraženih u staropazovačkoj opštini za 24 sata, trenutno 216 aktivnih slučajeva • Dragoslav Bonđi novi predsednik FK Jedinstvo • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Padavine, Temperatura do 3 stepena
Info 24.09.2014.
Stara Pazova
„Lidl“ stigao u staropazovačku opštinu

Danas je nemačka trgovinska kompanija „Lidl“, u Opštini Stara Pazova, potpisala Ugovor o kupovini opštinskog građevinskog zemljišta, čime se nagoveštava skori početak izgradnje glavnog „Lidl“ distributivnog centra. Ugovor su, u prisustvu Đorđa Radinovića, prvog čoveka Opštine Stara Pazova i njegovog tima, koji je svojim radom značajno doprineo uspešnom dolasku nove investicije, svečano potpisali: Dragan Čigoja, zastupnik kompanije „Lidl“ u našoj zemlji i Nedeljko Kovačević, direktor Direkcije za izgradnju opštine Stara Pazova. Ugovorom je predviđeno da parcela prelazi u svojinu kompanije uz naknadu od 157.948.800,00 dinara. „Dolazak uspešnih evropskih kompanija i odluka da investiraju u našoj Opštini je veliko priznanje za nas kao lokalnu samoupravu i vidljiv dokaz truda koje dugoročno ulažemo u stvaranju povoljnog poslovnog okruženja.
Ovo je samo jedan od pokazatelja da efikasnost, profesionalnost, odgovoran odnos i timski rad donose uspeh, a mi se upravo držimo ovih vrednosti jer znamo da je, u ovo vreme teške ekonomske krize, svako novo radno mesto od neprocenjive vrednosti za naše građane. Sa druge strane, ovako velika imena poput evropskog giganta kompanije „Lidl“, snaže reputaciju naše Opštine i mi im zahvaljujemo na poverenju koju su nam ukazali, uz spremnost da, kao i do sada, budemo na raspolaganju u svim aktivnostima, koje slede nakon potpisivanja Ugovora“, naglasio je predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović. Rukovodstvo kompanije je posebno istaklo izuzetno zadovoljstvo u pogledu saradnje sa čelnicima Opštine Stara Pazova, i izrazilo zahvalnost na svim do sada preduzetim radnjama. Da podsetimo, nemački trgovinski lanac „Lidl“ je međunarodni diskontni lanac supermarketa sa sedištem u Nemačkoj, koji uspešno posluje u 25 zemalja, sa više od 200.000 zaposlenih.