VESTI: Potpisani ugovori o dodeli subvencija za staropazovačke poljoprivrednike, iz budžeta izdvojeno 10 miliona dinara • U utorak i sredu obustava saobraćaja tokom dana na putu Nova Pazova - Batajnica • SPORT: Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove pobedile su u prvom meču polufinala Kupa Srbije Ub rezultatom 3:1 • VREME: Kiša, temperatura do 9 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 17.03.2012.
Skupština FK Jedinstvo

Jednoglasno i bez rasprave, Skupština Fudbalskog kluba „Jedinstvo“ juče je prihvatila Izveštaj o radu Upravnog odbora za 2011. godinu.

Slobodan Jovanović, predsednik Upravnog odbora, govoreći o prošlogodišnjem radu organa na čijem je čelu je podsetio da je Upravni odbor izabran je na Skupštini održanoj 23. januara prošle godine kada je prestao mandat Privremenom organu koji je klubom rukovodio četiri i po meseca nakon uvođenja privremenih mera. Po njegovim rečima, prvi zadatak je bio nastaviti sa konsolidacijom kluba i jačanjem igračkog kadra kako bi se ostvario zacrtani cilj, osvajanje titule prvaka u Sremskoj ligi i povratak u Vojvođansku ligu – Zapad. Jovanović je podsetio i na teške dane kluba, ali se nakon konsolidacije „Jedinstvo“ plasiralo u viši rang takmičenja pa se zahvalio treneru Jugoslavu Popoviću koji je klub doveo do titule, ali i igračima. Upravni odbor je 20. juna procenio da je trener Popović dosta uradio za klub i bio jedna od karika koja je činila lanac uspeha, ali je zauzet stav da se ipak dovede za Vojvođansku ligu - Zapad, novi trener. Izbor je pao na iskusnog stručnjaka Zorana Rankova iz Vojke. U Izveštaju je konstatovano da je u periodu od kako ovaj Upravni odbor vodi klub, bilo samo jedno narušavanje klupske discipline od strane igrača Borisa Vujčića, koji se nekorektno odnosio prema klupskim drugovima na treningu i novom treneru, pa je bez obzira na njegove igračke kvalitete koji nisu sporni, Upravni odbor odlučio da mu izda ispisnicu. Uporedo sa jačanjem igračkog kadra radilo se i na poboljšanju uslova za rad, rekao je Jovanović:- Urađene su nove tribine, delom pokrivene, postavljeno je oko 1.000 stolica uz potpunu rekonstrukciju betonskog dela tribina. Uradili smo ogradu oko igrališta, ofarbali je. Među retkim klubovima smo u Vojvodini, a možda i šire u ovom rangu takmičenja pa i višem da ima automatski zalivni sistem. Urađene su nove klupe za rezervne igrače i službena lica, izvršena je rekonstrukcija atletske staze. Za ove radove puno priznanje i zahvalnost dugujemo optšini Stara Pazova, Direkciju za izgradnju i njenom direktoru Jovanu Tišmi, kao i Mesnoj zajednici Stara Pazova. Predsednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba „Jedinstvo“je istakao veliku pomoć sponzora koji su pomagali rad kluba. Jovanović se zahvalio i Radio televiziji Stara Pazova za, kako je rekao, medijsku pažnju koja nam se poklanja. Jednoglasno i bez rasprave prihvaćen je Finansijski izveštaj za prošlu i Finansijski plan za 2012. godinu. Skupština je takođe jednoglasno i bez rasprave prihvatila smanjenje broja članova Upravnog i Nadzornog odbora u skladu sa važećim Statutom kluba. Tako sada Upravni odbor umesto jedanaest, ima devet članova, a Nadzorni odbor umesto pet, tri člana.