(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Centralni vakcinalni punkt se od sutra nalazi na Pazovačkim bazenima • COVID 19: Broj novozaraženih u opštini Stara Pazova poslednjih dana je četrdesetak dnevno • Pokrajinski sekretar za turizam posetio Belegiš i Surduk • Slovačka će sredstva na ime nekadašnjeg duga Jugoslavije ka Čehoslovačkoj preusmeriti Slovacima u Srbiji • KULTURNI PROGRAMI U APRILU: Zijah Sokolović u Staroj Pazovi • "ALASI" I NAREDNE SEZONE U ELITNOM DOMAĆEM TAKMIČENJU! Dunav - Napredak 92:90 • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, temperatura jutarnja 1, dnevna do 6 stepeni
Sport 19.06.2012.
Stara Pazova
Jedinstvo u Srpskoj ligi

Фудбалери Јединства изборили су после четири године поново улазак у Српску лигу, Војводина. У две утакмице баража били су бољи од Пролетера из Банатског Карловцу. У првој утакмици Пролетер је као домаћин славио са 2:1, да би у другом мечу старопазовчани били бољи, победили са 1:0 и пласирали се међу српсколигаше.

Победник овог двомеча одлучен је у 56 минуту када је Кукољ одлично извео корнер за Јединство, убацио лопту у петерац, пред гол гостију где се најбоље снашао капитен Јединства Ненад Драгин и главом поред укопаног голмана Давида Лукића сместио у мрежу. Био је то тренутак за велико славље на трибинама више од 1.000 гледалаца који су дошли да испрате ову утакмицу. Јединство је током већег дела утакмице имало теренску иницијативу али напади играча Пролетера су били опаснији. Гости су у првом полувремену у два наврата преко Ђорђевића пропустили прилике за гол али је оба пута на висини задатка био Лазар Јовишић. После примљеног гола Пролетер је покушавао да стигне до изједначења, али им то није пошло за руком, док су играчи Јединство спретно чували минималну предност, а шансу да реши све дилеме око победника има је Играч у 67 минуту када је после соло продора добро шутирао, а Давид Лукић био на месту.Утакмица у Старој Пазови као и она у Банатском Карловцу окупила је велики број љубитеља фудбала који су уживали у игри два тима. Међутим, организација је била на врхунском нивоу, а председник Јединства Слободан Јовановић је захвалио свима који су помогли да се меч у Старој Пазови памти као изузетан спортски догађаj.На крају треба још једном истаћи сјајну атмосферу коју су направили навијачи два тима али и фер, коректно и спортско понашање играча на терену, за шта велике заслуге припадају и судији Миодрагу Гогићу из Новог Сада који је одлично водио утакмицу са помоћницима Павловићем и Живковићем.