(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Centralni vakcinalni punkt se od sutra nalazi na Pazovačkim bazenima • COVID 19: Broj novozaraženih u opštini Stara Pazova poslednjih dana je četrdesetak dnevno • Pokrajinski sekretar za turizam posetio Belegiš i Surduk • Slovačka će sredstva na ime nekadašnjeg duga Jugoslavije ka Čehoslovačkoj preusmeriti Slovacima u Srbiji • KULTURNI PROGRAMI U APRILU: Zijah Sokolović u Staroj Pazovi • "ALASI" I NAREDNE SEZONE U ELITNOM DOMAĆEM TAKMIČENJU! Dunav - Napredak 92:90 • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, temperatura jutarnja 1, dnevna do 6 stepeni
Sport 15.06.2012.
Stara Pazova
SUTRA DRUGA UTAKMICA BARAŽA

Fudbaleri Jedinstva iz Stare Pazove će sutra od 17.00 časova igrati drugu utakmicu baraža za plasman u Srpsku ligu - Vojvodina, protiv Proletera iz Banatskog Karlovca. Posle poraza u prvom meču sa 2:1 staropazovčani moraju da zabeleže pobedu kako bi izborili plasman u viši rang.
Da bi ostvarili taj cilj Draginu i drugovima bi bila dovoljna i pobeda od 1:0. Mi smo posetili na treningu igrače Jedinstva nakon utakmice u Banatskom Karlovcu, oni su vredno radili pod rukovodstvom trenera Dragana Macure čvrsto uvereni da mogu stići do pobede koja bi ih odvela u Srpsku ligu. Naravno, optimizam igrača dele svi u klubu počev od trenera pa do rukovodostva kluba i navijača od kojih se očekuje da dođu u velikom broju i podrže svoje ljubimce na putu do velikog uspeha. Trener Jedinstva veruje u svoj tim i očekuje da se uz dobru igru i bolju realizaciju može stići do pobede i plasmana u viši rang, i pored određenih problema oko sastava tima. I dok igrači vredno treniraju, rukovodstvo kluba na čelu sa predsednikom Slobodanom Jovanovićem preduzima sve mere da meč i Staroj Pazovi protekne bez incidenata i to bude pravi fudbalski spektakl i praznik za ljubitelje fudbala. Interesovanje za utakmicu je ogromno, očekuje se da tribine budu ispunjene do poslednjeg mesta, a Staru Pazovi i ovaj deo Srema je posle duže vremena uhvatila ponovo fudbalska euforija. Ipak, kada se sve uzme u obzir, ulazak u Srpsku ligu - Vojvodina, zavisi samo od igrača i njihove spremnosti da iskoriste i poslednje atom snage i ostvare veliki uspeh. Nepodeljeno mišljenje svih je da ova ekipa to može da uradi i svi veruju da će se sutra to i desiti, a onda svi zajedno ćemo slaviti veliki uspeh. Podsećamo utakmica se igra sutra na igralištu Jedinstva, počeće u 17.00 časova, a Radio Stara Pazova će povremenim uključivanjem sa terena obaveštavati slušaoce o kretanju rezultata.