VEST: U Staroj Pazovi otkriven dvdesetdvogodišnji vozač pozitivan na kanabis • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen predlog rebalansa budžeta za 2024. godinu u iznosu od 4,3 milijarde dinara • Odnošenje kabastog otpada u subotu iz Podunavlja • U nedelju 17. Zlatni kotlić u Surduku • U subotu Jedinstvo igra za opstanak, Podunavac dočekuje OFK Bačku, Omladinac gostuje u Kuli • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Nova Pazova 23.06.2014.
Izvršeno ispiranje vodovodne mreže

Zbog učestalih žalbi građana naselja Nova Pazova na zamućenu i žutu pijaću vodu, ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ vršile su ispiranje vodovodne mreže u sredu 18.06. u periodu od 20:30 h do kasno u noć. Narednog dana voda u Novoj Pazovi se potpuno izbistrila i nije bilo pritužbi građana. U petak 20.06. ponovo su se javlјali građani koji su se žalili na zamućenu vodu, ekipe Vodovoda obišle su oko 20 kuća u Novoj Pazovi i evidentirali da je na svim obiđenim mestima voda bila bistra i da su tog dana postojale lažne prijave o mutnoj vodi. Da bi se izbegle iste, od sada građani mogu da prijavljuju kvar ili zamućenost vode uz predstavljanje i ostavljanje tačne adrese na kojoj se pojavilo zamućenje.

U naselјu Nova Pazova postoje dva izvorišta, od kojih je jedno staro, drugo novo i radi mnogo većim kapacitetom. Usled nagle promene pritiska, što se uglavnom dešava kada nestane električne energije, usled radova na elektromreži, na jednom od izvorišta ili samo "treptaja" električne energije, menja se tok kretanja vode, koji pokreće mulј i stvara mutnu vodu kod građana na slavinama. Sledeća investicija JKP "Vodovod i kanalizacija" Stara Pazova je rešenje ovog problema. Iz ovog preduzeća mole građane za strpljenje dok se problem ne reši i ističu da će se ispiranje vodovodne mreže vršiti kad god se pojavi mutna voda u naselјu Nova Pazova, koja nastaje iz gore navedenih razloga.