(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Centralni vakcinalni punkt se od sutra nalazi na Pazovačkim bazenima • COVID 19: Broj novozaraženih u opštini Stara Pazova poslednjih dana je četrdesetak dnevno • Pokrajinski sekretar za turizam posetio Belegiš i Surduk • Slovačka će sredstva na ime nekadašnjeg duga Jugoslavije ka Čehoslovačkoj preusmeriti Slovacima u Srbiji • KULTURNI PROGRAMI U APRILU: Zijah Sokolović u Staroj Pazovi • "ALASI" I NAREDNE SEZONE U ELITNOM DOMAĆEM TAKMIČENJU! Dunav - Napredak 92:90 • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, temperatura jutarnja 1, dnevna do 6 stepeni
Sport 11.06.2012.
Banovci Dunav
ORGANIZOVAN TURNIR “BANIJA 2012”

Ekipa “Kendi Kostajnica” pobednik je turnira u malom fudbalu “Banija 2012” koji je juče po šesti put organizovan u naselju Banovci Dunav. Organizator turnira je Zavičajnog udruženja Banijaca i njihovih potomaka, učestvovalo je 16 ekipa, drugo mesto pripalo je ekipi “Braća Glina”,a treće ekipi “Gradina”.
Interesovanje je bilo veliko pa organizatori nisu mogli da uvrste sve ekipe koje su želele da se takmiče. Za najboljeg igrača proglašen je Mićo Bajagić iz pobedničke ekipe iz koje je i najbolji strelac Predrag Knežević. Za najboljeg golmana proglašen je Aleksandar Božanić, iz ekipe “Braća Glina”. Najboljim ekipama i pojedincima uručeni su pehari, a Miladin Žunić, predsednik Upravnog odbora Udruženja se na kraju zahvalio Mesnoj zajednici Banovci Dunav i Miomiru Banduki za pomoć u organizaciji. Za ekipu Dačo Šaš nastupio je fudbaler Miloš Bursać koji je imao zavidno fudbalsku karijeru. Igrao je u Crvenoj Zvezdi, Hajduku iz Splita, a imao je i međunarodnu fudbalsku karijeru. Interesantno je da su čak tri četvrtfinalne i jedna polufinalna utakmica zbog nerešenog rezultata okončane izvođenjem penala. Sve je proteklo u najbiljem redu jedino je samu završnicu i dodelu pehara pokvario pljusak.
Fotografija:
Pobednička ekipa “Kendy Kostajnica” (M.Mijatović)