(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Centralni vakcinalni punkt se od sutra nalazi na Pazovačkim bazenima • COVID 19: Broj novozaraženih u opštini Stara Pazova poslednjih dana je četrdesetak dnevno • Pokrajinski sekretar za turizam posetio Belegiš i Surduk • Slovačka će sredstva na ime nekadašnjeg duga Jugoslavije ka Čehoslovačkoj preusmeriti Slovacima u Srbiji • KULTURNI PROGRAMI U APRILU: Zijah Sokolović u Staroj Pazovi • "ALASI" I NAREDNE SEZONE U ELITNOM DOMAĆEM TAKMIČENJU! Dunav - Napredak 92:90 • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, temperatura jutarnja 1, dnevna do 6 stepeni
Sport 12.06.2012.
Stara Pazova
URUČEN VAUČER F.K. “RADNIČKI”

Povodom plasmana u Prvu ligu Srbije, danas je Goran Jović, predsednik opštine Stara Pazova uručio Fudbalskom klubu “Radnički” iz Nove Pazove vaučer u vrednosti od 300 hiljada dinara. Tom prilikom Goran Jović je rekao da je plasman Radničkog u Prvu ligu Srbije, u novijoj istoriji opštine Stara Pazova, kada je fudbal u pitanju, možda najveći uspeh.
Jović je podsetio da je F.K. Jedinstvo pedesetih godina prošlog veka igralo Treću zonu koja je bila u rangu Druge lige bivše SFRJ:-Ja koristim ovu priliku da čestitam svima, pre svega igračima, ljudima iz uprave, svim navijačima koji su bili verni čitave sezone i svim Novopazovčanima. U sezoni 2011/2012 svi pravi ljubitelji fudbala u opštini Stara Pazova, sve lokal patriote su svim srcem bile uz Radnički, rekao je Goran Jović i dodao da je i sam, kada mu je vreme dozovljavalo dolazio na utakmice Radničkog. Predsednik opštine je istakao da je Radnički ostvario čak 16 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu:-To što je Radnički uradio njie samo uspeh za klub već i veliki uspeh za opštinu Stara Pazova. Ovih dana ne možeš da otvoriš novine, da uključe neki kanal, a da se ne pominje uspeh koji je Radnički ostvario, rekao je Goran Jović i zahvalio se na “sjajnoj reklami i sjajnom brendu koji naša opština ima kroz vaš uspeh”. Ostoja Knežević, predsednik i Nenad Vanić, trener “Radničkog” su se zahvalili na prijemu i podršci i obećali da će nastaviti rad sa ciljem plasmana u Superligu. Dalibor Punišić, kapiten Radničkog se takođe zahvalio na svečanom prijemu i rekao da mu je čast što je vodio ekipu koja je ostvarila veliki, istorijski uspeh za sam klub, ali i za opštinu Stara Pazova. Vaučer u vrednosti od 300 hiljada dinara je finansijska pomoć Klubu mimo redovnih sredstava koja ovaj sportski kolektiv dobija iz budžeta opštine. Na kraju svečanog prijema usledilo je zajedničko fotografisanje fudbalera, članova uprave sa predsednikom opštine Stara Pazova.