(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Centralni vakcinalni punkt se od sutra nalazi na Pazovačkim bazenima • COVID 19: Broj novozaraženih u opštini Stara Pazova poslednjih dana je četrdesetak dnevno • Pokrajinski sekretar za turizam posetio Belegiš i Surduk • Slovačka će sredstva na ime nekadašnjeg duga Jugoslavije ka Čehoslovačkoj preusmeriti Slovacima u Srbiji • KULTURNI PROGRAMI U APRILU: Zijah Sokolović u Staroj Pazovi • "ALASI" I NAREDNE SEZONE U ELITNOM DOMAĆEM TAKMIČENJU! Dunav - Napredak 92:90 • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, temperatura jutarnja 1, dnevna do 6 stepeni
Info 07.06.2012.
Stara Pazova
POZIV DA SE UKLONE USEVI !

Za nekoliko dana počeće izgradnja pešačko biciklističke staze između Stare i Nove Pazove, a kako tokom radova ne bi bili uništeni usevi na prostoru gde će radovi biti izvođeni, iz Direkcije za izgradnju op[tine Stara Pazova upućen je apel vlasnicima tih parcela: -Mi u narednih 5-6 dana počinjemo sa izgradnjom pešačko biciklističke staze od bazena do restorana Putnik u Staroj Pazovi, sada smo u fazi obeležavanja trase i ustanovili smo da na delu trase na kome će se raditi pešačko biciklistička staza ima određenih poljoprivrednih kultura, pre svega kukuruz i pšenica. Vlasnici su u nekom periodu koristili te parcele praktično do putnog pojasa, neću da kažem neovlašćeno.

Mi to nismo branili, bolje da obradivo zemljište bude zasejano nego da bude u parlogu. Međutim, pošto sada radimo pešačko biciklističku stazu, u izgradnji i u manipulaciji mašinama ti usevi će se uništiti pa ovom prilikom pozivamo vlasnike parcela, odnosno useva, da u narednih 5-6 dana skinu te useve. Mi znamo da neki vegetativni period nije za skidanje useva, to je mahom kukuruz i pšenica, ali može da se iskoristi u silaži. Šteta je da to propadne i još jednom pozivamo vlasnike parcela da skinu useve do granica svojih parcela, izjavio je za RTV Stara Pazova Željko Ševo, zamenik direktora Direkcije za izgradnju opštine Stara Pazova.