(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Centralni vakcinalni punkt se od sutra nalazi na Pazovačkim bazenima • COVID 19: Broj novozaraženih u opštini Stara Pazova poslednjih dana je četrdesetak dnevno • Pokrajinski sekretar za turizam posetio Belegiš i Surduk • Slovačka će sredstva na ime nekadašnjeg duga Jugoslavije ka Čehoslovačkoj preusmeriti Slovacima u Srbiji • KULTURNI PROGRAMI U APRILU: Zijah Sokolović u Staroj Pazovi • "ALASI" I NAREDNE SEZONE U ELITNOM DOMAĆEM TAKMIČENJU! Dunav - Napredak 92:90 • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, temperatura jutarnja 1, dnevna do 6 stepeni
Info 05.06.2012.
Stara Pazova
DONACIJA ROTARI KLUBA IZ SLOVAČKE

Osnovnu školu „Heroj Janko Čmelik“ danas su posetili članovi Rotari kluba iz Košica iz Slovačke Republike. Cilj posete bila je donacija za kupovinu školskih klupa. Goste je pozdravio i sa radom i istorijom škole upoznao direktor Janko Havran, izražavajući zahvalnost za ovu donaciju koja je stigla posredstvom Rotari Kluba iz Stare Pazove.
Saradnja između dva kluba postoji već dve godine, rekao je Robert Matejovič, čarter predsedsednik: -Radujemo se da ovaj naš posao ima veliki značaj za vas i mislimo da možemo napraviti treću i četvrtu tranšu. Juče smo pričali sa direktorom koliko još novih stolica bi trebalio kupti ili napraviti. To znači mi smo tu za vas i sarađujemo sa Rotari kloubom Stara Pazova, rekao je Matejovič Ugovor o donaciji potpisali su Ladislav Dudič, predsednik Rotari kluba Klasik iz Košica i dr Mišo Filip, predsednik Rotari Kluba iz Stare Pazove: -Bilo je prvi put 800, sada je hiljadu evra. Mi se ovom prilikom našim prijateljima iz Rotari kluba iz Košica zahvaljujemo i nadam se da ćemo i dalje imati tesnu saradnju, a to smo potvrdili potpisivanjem sporazuma između dva bratska kluba, rekao je dr Filip. Delagacija iz Slovačke u kojoj je i jedna studentkinja iz Meksika, je pogledala i školski nameštaj, koji je za dve učionice, a takodje posredstvom donacije ovog rotari kluba kupljen pre dve godine.