(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 27.03.2014.
Vojka
Razminiranje u vojačkom ataru

Na lokaciji Begluk u Vojki danas je počelo pronalaženje i uništavanje kasetnih bombi preostalih iz NATO agresije. Akciju koja će trajati dvadesetak dana sprovodi firma „DOK ING razminiranje“ iz Zagreba. Akcija je počela jutros oko 9 sati u prisustvu inspektora Centra za razminiranje Republike Srbije Ilije Stanisavljevića i Miodraga Eleza, a Milijana Petrović, samostalni stručni saradnik za poslove odbrane u Odeljenju za privredu Opštine Stara Pazova kaže da se na ovaj projekat čekalo punih 15 godina dok nisu obezbeđena sredstva od oko 165 hiljada evra iz donacije Sjedinjenih Američkih Država. Milijana Petrović je pozvala građane da se ne okupljaju u blizini ovog mesta.

Na ovo mesto 26. maja 1999. godine bačena su dva kontejnera sa 202 kasetne bombe klase BLU 97A/B, namenje za uništavanje i onesposobljavanje žive sile, oklopljenih vozila i lako utvrđenih objekata.