(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 26.03.2014.
Stara Pazova
Ugovor za predškolske ustanove

U zgradi Opštine Stara Pazova danas je zvanično potpisan Kolektivni ugovor za predškolske ustanove „Poletarac“ i „Radost“. U ime Opštine Stara Pazova ugovor je potpisao predsednik Đorđe Radinović, a u ime predškolskih ustanova direktorka PU „Radost“ Borislava Banjeglav Klaćik i zamenica direktora PU „Poletarac” Radmila Bogdanović i predstavnici sindikata. U predškolskim ustanovama Kolektivni ugovor ne postoji od 1998. godine, prvi zvanični predlog ugovora dat je 2005. godine, a na potpisivanje se čekalo punih 16 godina. Izražavajući zadovoljstvo što je Kolektivni ugovor za predškolske ustanove potpisan predsednik Opštine Đorđe Radinović je rekao da je cilj lokalne samouprave da obezbedi dovoljne kapacitete u predškolskim ustanovama za svu decu i najavio izgradnju vrtića u Belegišu i proširenje vrtića u Staroj Pazovi.

Snežana Jovičić, predsednica Sindikalne organizacije PU „Poletarac” je naglasila da je ovim kolektivnim ugovorom konačno definisan socijalni i materijalni status zaposlenih uz sva prava iz oblasti rada i radnih odnosa, a potpisinicima ugovora su se zahvalile i Radmila Bogdanović , zamenica direktora PU „Poletarac“ i Borislava Banjeglav Klaćik, direkorka PU „Radost“. Potpisivanju Kolektovnog ugovora prisustvovali su Goran Savić, pomoćnik predsednika Opštine za ekonomski razvoj i strateški marketing, načelnica Odeljenja za društvene delatnosti Milka Simić i predsednik Opštinskog odbora sindikata obrazovanja Rade Erceg.