(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 21.03.2014.
Stara Pazova
Savet za bezbednost saobraćaja

Na današnjoj sednici Saveta za bezbednost saobraćaja Opštine Stara Pazova, Đorđe Vranješ, zamenik predsednika Saveta je rekao da je cilj je da se preventivno utiče na kategorije učesnika u saobraćaju koje su prošle godine bile najugroženije, a to su biciklisti. Vranješ je najavio da bi u aprilu trebalo da počne snimanje TV spota u saradnji sa RTV Stara Pazova i Info kanalom iz Nove Pazove, u cilju preventivnog delovanja u saobraćaju i naglasio da će se u saradnji sa staropazovačkom policijom delovati najpre preventivno, a zatim i represivno, kako bi se smanjio broj poginulih, jer je lane u saobraćaju u staropazovačkoj opštini stradalo 11 lica.

On je istakao dobru saradnju sa medijima i Policijskom stanicom Stara Pazova, a na sednici je bilo reči i o edukaciji sedamdesetak učitelja iz Opštine Stara Pazova kada je učešće dece u saobraćaju u pitanju. Inače, Savet za bezbednost saobraćaja raspolaže sa 30 posto sredstava koja lokalna samouprava dobija od naplaćenih novčanih kazni i ulaže ih u preventivne akcije.