(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Otvoren konkurs za posao u Vojsci Srbije • Novopazovačka škola dobila digitalnu učionicu • Počeli 8- Ćirini pozorišni dani u Novoj Pazovi • Anastasija Bokan iy Golubinaca pobednica 18. Mini / tini festa • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 26 stepeni.
Info 21.03.2014.
Stara Pazova
Savet za bezbednost saobraćaja

Na današnjoj sednici Saveta za bezbednost saobraćaja Opštine Stara Pazova, Đorđe Vranješ, zamenik predsednika Saveta je rekao da je cilj je da se preventivno utiče na kategorije učesnika u saobraćaju koje su prošle godine bile najugroženije, a to su biciklisti. Vranješ je najavio da bi u aprilu trebalo da počne snimanje TV spota u saradnji sa RTV Stara Pazova i Info kanalom iz Nove Pazove, u cilju preventivnog delovanja u saobraćaju i naglasio da će se u saradnji sa staropazovačkom policijom delovati najpre preventivno, a zatim i represivno, kako bi se smanjio broj poginulih, jer je lane u saobraćaju u staropazovačkoj opštini stradalo 11 lica.

On je istakao dobru saradnju sa medijima i Policijskom stanicom Stara Pazova, a na sednici je bilo reči i o edukaciji sedamdesetak učitelja iz Opštine Stara Pazova kada je učešće dece u saobraćaju u pitanju. Inače, Savet za bezbednost saobraćaja raspolaže sa 30 posto sredstava koja lokalna samouprava dobija od naplaćenih novčanih kazni i ulaže ih u preventivne akcije.