(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Otvoren konkurs za posao u Vojsci Srbije • Novopazovačka škola dobila digitalnu učionicu • Anastasija Bokan iz Golubinaca pobednica 18. Mini-tini festa • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 26 stepeni.
Info 20.03.2014.
Stara Pazova
Obeležen Svetski dan voda

Rezolucijom Ujedinjenih nacija u decembru 1992.godine, 22.mart je proglašen za Svetski dan voda, kako bi se u javnosti probudio interes za problem nedostatka pijaće vode. Ovaj dan je počeo da se obeležava od 1993. godine i vremenom je njegov značaj počeo da raste. Četvrtu godinu Svetski dan voda obeležava i pazovački Vodovod. Da bi se svest o značaju vode probudila još kod dece Javno komunalno preduzeće Vodovod i kanalizacija Stara Pazova, organizuje četvrtu godinu povodom Svetskog dana voda za učenike osnovnih škola prezentaciju o značaju i zaštiti vode.

Učenici su najpre obišli izvorište u Staroj Pazovi, gde im je Vladimir Kikiković, tehnički direktor Vodovoda objasnio proces proizvodnje vode za piće. Nakon obilaska izvorišta, učenici su u direkciji Vodovoda pogledali i prezentaciju o vodi, gde su uručeni i pokloni i reklamni materijal Vodovoda, kako bi o značaju vode razmišljali svaki, a ne samo na Svetski dan vode.