(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Otvoren konkurs za posao u Vojsci Srbije • Novopazovačka škola dobila digitalnu učionicu • Anastasija Bokan iz Golubinaca pobednica 18. Mini-tini festa • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 26 stepeni.
Info 14.03.2014.
Golubinci
Izgradnja sportske hale u Golubincima

Izgradnja sportske hale i kuglane započeta je u Golubincima na inicijativu rukovodstva Opštine Stara Pazova, a finansira se iz sredstava odobrenih od strane municipalnih obveznica. Prema rečima Gorana Savića pomoćnika predsednika opštine za ekonomski razvoj i strateški marketing, Golubinčani će konačno dobiti adekatvno mesto, gde će nesmetano moći da se odvijaju razni sportovi, a kuglana će biti urađena sa četiri staze i zadovoljavaće neophodne takmičarske standarde. Nedeljko Kovačević, direktor direkcije za izgradnju, dodao je da će se objekat prostirati na površini od 1152 kvadrata, a za njegovu izgradnju potrebno je šezdeset osam miliona dinara.

Mirko Jovanović, predsednik saveta MZ Golubinci, zahvalio se Đorđu Radinoviću, predsedniku Opštine Stara Pazova, što je podržao ovaj i ostale projekate i što je od lokalnih izbora do sada ispunio sva obećanja, pa je tako renovirana stolarija u školi i na crkvama, uređeno školsko dvorište, promenjen krov na biblioteci, a kupljen je i traktor za košenje trave i urađena voda za navodnjavanje, kako bi se pomoglo sportskom klubu Jadran.