VESTI: Do leta još 15 novih igrališta u opštini Stara Pazova • Predstava "Noć u kući gospodina Kolaka" u četvrtak u pozorišnoj sali u Staroj Pazovi u 20 časova • Zlato za Aleksandru Havran i u juniorskoj i u seniorskoj konkurenciji na 46. Turniru "Trofej Mladosti" u Zagrebu • VREME: Hladno, temperatura od 3 do 8 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod o peratera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info 14.03.2014.
Golubinci
Izgradnja sportske hale u Golubincima

Izgradnja sportske hale i kuglane započeta je u Golubincima na inicijativu rukovodstva Opštine Stara Pazova, a finansira se iz sredstava odobrenih od strane municipalnih obveznica. Prema rečima Gorana Savića pomoćnika predsednika opštine za ekonomski razvoj i strateški marketing, Golubinčani će konačno dobiti adekatvno mesto, gde će nesmetano moći da se odvijaju razni sportovi, a kuglana će biti urađena sa četiri staze i zadovoljavaće neophodne takmičarske standarde. Nedeljko Kovačević, direktor direkcije za izgradnju, dodao je da će se objekat prostirati na površini od 1152 kvadrata, a za njegovu izgradnju potrebno je šezdeset osam miliona dinara.

Mirko Jovanović, predsednik saveta MZ Golubinci, zahvalio se Đorđu Radinoviću, predsedniku Opštine Stara Pazova, što je podržao ovaj i ostale projekate i što je od lokalnih izbora do sada ispunio sva obećanja, pa je tako renovirana stolarija u školi i na crkvama, uređeno školsko dvorište, promenjen krov na biblioteci, a kupljen je i traktor za košenje trave i urađena voda za navodnjavanje, kako bi se pomoglo sportskom klubu Jadran.