(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Sport 14.03.2014.
Stara Pazova
Nastavak prolećnog dela prvenstva

Nakon četiri meseca pauze vikend koji je pred nama doneće nam nastavak prolećnog dela prvenstva u fudbalskim ligama u kojima nastupaju timovi iz staropazovačke Opštine. U 16. kolu Srpske lige Vojvodina fudbaleri Dunava iz Starih Banovaca će kao gosti igrati protiv Sente, Radnički iz Nove Pazove će sada kao domaćin igrati subotom, a na startu prolećne sezone dočekaće Tekstilac iz Odžaka.

Jedinstvo iz Stare Pazove u prvom kolu nastavka prvenstva Vojvođanske lige Zapad, biće domaćin Crvenoj Zvezdi iz Novog Sada, Omladinac iz Novih Banovaca će se u Novom Sadu sastati sa Indeksom. U 16. kolu Sremske lige Jadran iz Golubinaca će igrati sa Hajdukom 1932 u Šimanovcima, utakmica u Inđiji između Železničara i Sremca iz Vojke je odložena. Na startu prolećnog dela prvenstva Druge Sremske lige grupa Istok u Krnješevcima u opštinskom derbiju, snage će odmeriti Sloga i Podunavac iz Belegiša.