(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Od ponedeljka deca ponovo u vrtićima i školama • Za vikend 42. Međunarodni sajam turizma, TO Stara Pazova predstavlja Gastro Srem 2020 • U subotu Pazovačka vinijada u holu pozorišne sale • Odbojkašice Jedinstva pobedile su Železničar sa 3:0 u setovima • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 13.03.2014.
Stara Pazova
Sve spremno za izbore

U Opštini Stara Pazova sve je spremno za prevremene izbore 16. marta, na kojima će pravo da glasa imati 55 hiljada 751 građanin staropazovačke opštine sa biračkim pravom, rekao je u Jutarnjem programu RTV Stara Pazova, Bojan Kovrlija, načelnik Opštinske uprave i koordinator radnog tela. Izbori će biti sprovedeni, kao i do sada, na 48 biračkih mesta.

Juče je u sedištu Sremskog okruga preuzet izborni materijal koji će uz policijsku pratnju biti raspoređen po mesnim kancelarijama, a rad biračkih odbora u kojima će biti angažovano preko dve hiljade ljudi, koštaće opštinski budžet oko tri miliona dinara, rekao je Kovrlija i dodao da su birački odbori glomazni, iako neke političke stranke i grupe građana koje su na izbornoj listi, u našoj sredini nemaju ni infrastrukturu ni članstvo. Na pitanje o pravu na glasanje, načelnik Opštinske uprave je rekao, da su obaveštenja o izborima distribuirana na adrese birača, ali da će moći da glasa svako ko je upisan u birački spisak i ko bude kod sebe imao neki dokument za identifikaciju, ličnu kartu ili pasoš.