VESTI: Do leta još 15 novih igrališta u opštini Stara Pazova • Predstava "Noć u kući gospodina Kolaka" u četvrtak u pozorišnoj sali u Staroj Pazovi u 20 časova • Zlato za Aleksandru Havran i u juniorskoj i u seniorskoj konkurenciji na 46. Turniru "Trofej Mladosti" u Zagrebu • VREME: Hladno, temperatura od 3 do 8 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod o peratera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info 13.03.2014.
Stara Pazova
Sve spremno za izbore

U Opštini Stara Pazova sve je spremno za prevremene izbore 16. marta, na kojima će pravo da glasa imati 55 hiljada 751 građanin staropazovačke opštine sa biračkim pravom, rekao je u Jutarnjem programu RTV Stara Pazova, Bojan Kovrlija, načelnik Opštinske uprave i koordinator radnog tela. Izbori će biti sprovedeni, kao i do sada, na 48 biračkih mesta.

Juče je u sedištu Sremskog okruga preuzet izborni materijal koji će uz policijsku pratnju biti raspoređen po mesnim kancelarijama, a rad biračkih odbora u kojima će biti angažovano preko dve hiljade ljudi, koštaće opštinski budžet oko tri miliona dinara, rekao je Kovrlija i dodao da su birački odbori glomazni, iako neke političke stranke i grupe građana koje su na izbornoj listi, u našoj sredini nemaju ni infrastrukturu ni članstvo. Na pitanje o pravu na glasanje, načelnik Opštinske uprave je rekao, da su obaveštenja o izborima distribuirana na adrese birača, ali da će moći da glasa svako ko je upisan u birački spisak i ko bude kod sebe imao neki dokument za identifikaciju, ličnu kartu ili pasoš.