(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Otvoren konkurs za posao u Vojsci Srbije • Novopazovačka škola dobila digitalnu učionicu • Anastasija Bokan iz Golubinaca pobednica 18. Mini-tini festa • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 26 stepeni.
Info 10.03.2014.
Nova Pazova
Novi izgled dečijeg dispanzera

Odeljenje dečijeg dispanzera u Novoj Pazovi dobilo je novi izgled, i prostorije ovog odeljenja danas su i svečano otvorene. Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović, ovom prilikom istakao je važnost ulaganja u zdravstvo jer je briga o našim sugrađanima najvažnija, a posebno briga o najmlađima. Nedeljko Kovačević direktor Direkcije za izgradnju opštine Stara Pazova rekao je prilikom obraćanja prisutnima da će i u narednom periodu akcenat biti stavljen na opremanje i sanaciji domova zdravlja na teritoriji naše opštine. Radovi na dečijem dispanzeru iznosili se 9 miliona i 200 hiljada dinara,a uz to je kupljen i novi nameštaj u vrednosti od milion i 300 hiljada dinara.

Kovacevic je naglasio da je u planu i uređenje prednjeg dela doma zdravlja u Novoj Pazovi i to u sklopu uređenja centra Nove Pazove. Ono što je u planu za naredni period jeste uređenje doma zdravlja u Staroj Pazovi i ambulante u Krnješevcima. Direktor doma zdravlja doktor Rada Inđić zahvalio se lokalnoj samoupravi na svemu što je do sada urađeno zejedničkim angažmanom doma zdravlja i opstine Stara Pazova, a u cilju zaštite zdravlja naših sugrađana.