(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Kultura 04.03.2014.
Stara Pazova
"Prolećni susreti" u Pazovi

Opštinskom smotrom recitatora svih kategorija počeli su Prolećni susreti, koje je otvorila Ljibuška Lakatoš, načelnica Odelenja za kulturu, omladinu i sport. Po oceni žirija u sastavu Miodrag Petrović, glumac SNP, Viera Điovčoš, profesor slovačkog jezika i Milan Pjevac, profesor srpskog jezika staropazovačku opštinu će na zonskoj smotri predstavljati 28 recitatora.

U mlađem uzrastu se takmičilo 59, a na zonsku smotru se plasiralo 10: Sofija Bjelica, Ana Borić, Jelena Van Der Zajden, Mia Vereš, Marta Kuruzović, Natalija Miljuš, Nemanja Nikolić,Teodora Skerletović, Jovana Skorupan, Helena Tasić. U srednjem uzrastu je nastupilo je 37 recitatora, a na zonskoj smotri će opštinu predstavljati 10: Tamara Babik, Milica Vukobradović, Nikola Gašparić, Ema Kočiš, Lora Meršak, Teodora Nikolić, Teodora Papić, Jana Ruman, Sergej Savić i Valentina Huđec.U kategoriji srednjoškolaca i studenata učestvovalo je 8 recitatora i na zonsku smotru su se plasirali svi: Nedeljko Ardala, Kristina Arsenijević, Veljko Dudić, Natalija Ilijin, Selena Ilić, Jelena Kovačević, Dunja Mišković i Miloš Simonović. Zonska smotra recitatora će ove godine biti u Sremskoj Mitrovici, 8 i 9 marta.