(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Dvadesetogodišnji Luka Preočanin iz Starih Banovaca, pobednik je ovogodišnjeg plivanja za časni krst u staropazovačkoj opštini • Pritvor osumnjičenima u slučaju "Jovanjica" • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Suzana Ilić predsedavajuća lokalnog SES-a • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: tokom dana hladno, temperatura oko 0.
Kultura 16.12.2013.
Stara Pazova
Koncert HKPD Tomislav iz Golubinaca

HKPD Tomislav iz Golubinanaca u subotu je održalo godišnji koncert u Staroj Pazovi. Vlatko Ćaćić, predsednik Društva je na početku pozdravio sve goste među kojima su bili i predstavnici Opštine Petrinja. Ova je opština uspostavila saradnju sa Opštinom Stara Pazova, koja bi trebalo da se razvija ne samo na kulturnom, već i i na ekonomskom planu, na zajedničkim evropskim projektima, istakli su predsednici Darinko Dungović i Đorđe Radinović.

U programu su nastupili članovi KUD-a „Luka Lukić“ iz Brodske Varoši i KUD „Mladost“ iz Nove Pazove a domaćini su se predstavili sa božićnim običajem Betlamaši, Mladi tamburaški tamburaški orkestar Ladan špricer, vokalni solisti Dubravka Ćaćić, Željka Dokoza i Mirko Peršić, mlada pevačka grupa a koncert je završen Golubinačkom svadbom, običajem, sa kojim su golubinački amateri nastupili na festivaalu tradicije u Vrbasu. U holu pozorišta se sa svojim radovima predstavilo Udruženja žena Golubice.