(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.
Info 13.12.2013.
Stara Pazova
Predavanje o energetskoj aktivnosti

Radionica za obuku energetskog menadžmenta u javnim zgradama počela je danas prepodne u Staroj Pazovi. Učesnici radionice su predstavnici škola, predškolskih ustanova, javnih preduzeća, a organizator radionice je OUN agencija za razvoj, ministarstvo energetike, razvojai zaštite životne sredine Srbije, i opština Stara Pazova, kao i regionalna agencija Srem. Direktor regionalne agencije Srem Milan Mirić je rekao da se ovaj projekat kao pilot organizuje u Sremu i rasinskom okrugu, a svrha projeklta je snimanje stanja i stvaranje polazne baze podataka neophodnih za dalji rad na energetskoj efikasnosti u Srbiji.
Prisutne učesnike radionice u ime opštine Stara Pazova pozdravio je Goran Savić pomoćnik predsednika opštine zadužen za ekonomski razvoj i starteški marketing. Prezentaciju je imala Maja Matejić izvršni menadžer kompletnog projekta, koja je naglasila da će projekat trajati do kraja naredne odine, a odvija se etapno.