(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.
Info 11.12.2013.
Stara Pazova
Seminar o finansijskim izveštajima

Besplatan seminar na temu pripreme za sastavlјanje finansijskih izveštaja za 2013. godinu i primena novih propisa iz oblasti računovodstva i poreza, održan je danas u velikoj sali Bele zgrade, zahvaljujući predsednici Skupštine preduzetnika opštine Stara Pazova Radi Žugić, a u organizaciji Saveza računovođa i revizora Srbije i Udruženja Stara Pazova i Inđija.
Predavač na seminaru bila je mr Snežana Mitrović, koja je u izjavi za RTVSP istakla veliku važnost održavanja edukativnih seminara kako bi svi preduzetnici i knjigovođe pravili kvalitetne izveštaje u skladu sa zakonskim propisima i time izbegli kaznene odredbe za eventualne greške. Mr Mitrović je iskoristila ovu priliku i pozvala sve poreske obveznike da se učlane u Savez računovođa i revizora Srbije i kroz njihovu štampanu literaturu i redovne seminare dobiju objašnjenja o aktuelnim zakonskim regulativama. Predsednica Skupštine preduzetnika opštine Stara Pazova Rada Žugić smatra da ovakvi seminari koriste i knjigovođama i preduzetnicima da dobiju pravu i tačnu informaciju kako bi lakše i pravilnije poslovali.