VESTI: • MUP Republike Srbije raspisao konkurs za upis u prvi razred srednje škole Unutrašnjih poslova "Jakov Nenadović" u Sremskoj Kamenici. Konkurs je otvoren do 26. februara • VREME: Sunčano, temperatura do 18 stepeni. • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Kultura Nova Pazova 13.02.2012.
Koncert decije grupe OKUD Sveti Sava

Treći u nizu koncerata, kojima OKUD „Sveti Sava“ iz Nove Pazove obeležava svoj jubilej– 10 godina od osnivanja, održan je u subotu.
Bio je to koncert dečjih grupa - od početne grupe u kojoj su predškolci, koji prave svoje prve korake na sceni, preko mladje dečje grupe do pripremnog ansambla sa već iskusnim igračima iza kojih su brojni nastupi, ali i uspesi na takmičenjima. Pripremni ansambl je sinoć bio nosilac programa, sa 5 koreografija od kojih su Igre iz Bele Palanke prikazane premijerno. Bile su tu još i Pesme i igre i Jasenice, iz Užica, Metohije, Cetralne Srbije, Vranjanskog Polja. U narednom periodu članovi OKUD-a Sveti Sava iz Nove Pazove će se posvetiti pripremi za predstojeća takmičenja, rekao je Marko Kamdžijaš, koreograf i umetnički rukovodilac dečjih grupa, a nakon toga uslediće i novi nastupi kako pred domaćom publikom, tako i na gostovanjima u zemlji ali i u inostranstvu.