(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Staropazovačko Udruženje “Zagrli srcem – Nikola Vulinović” u saradnji sa Centrom za kulturu organizuju Humanitarno veče 1. marta. Prihod prikupljen od prodatih karata namenjen je za pomoć deci oboleloj od raka.• SPORT: Košarkaši Dunava poreženi u Vršcu • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 0, najveća dnevna do 20 stepeni
Info 16.11.2013.
Stara Pazova
Crni vikend

U petak oko 23,50 časova u naselju Banovci Dunav, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva putnička automobila. Do nesreće je došlo prilikom preticanja i bočnog sudara "audija 80" i "opel korse", nakon čega su se oba vozila našla van kolovoza, dok se "audi" i nekoliko puta prevrnuo. Telesne povrede u ovoj nesreći zadobili su vozači oba automobila i tri putnika iz "audija", koji su kolima hitne pomoći preveženi u Urgentni centar u Beogradu i KBC Zemun.

Od posledica povreda, preminula je B. M. (18), iz Banovaca, suvozač u "audiju". Uviđaj na licu mesta, po ovlašćenju zamenika osnovnog javnog tužioca, izvršila je policija. A u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu 05,50 časova u Novoj Pazovi, život je izgubila D.S. (42), vozač bicikla. Do nesreće je došlo prilikom kontakta autobusa beogradske "Laste" i bicikliste.