VEST: U Staroj Pazovi otkriven dvdesetdvogodišnji vozač pozitivan na kanabis • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen predlog rebalansa budžeta za 2024. godinu u iznosu od 4,3 milijarde dinara • Odnošenje kabastog otpada u subotu iz Podunavlja • U nedelju 17. Zlatni kotlić u Surduku • U subotu Jedinstvo igra za opstanak, Podunavac dočekuje OFK Bačku, Omladinac gostuje u Kuli • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 09.05.2012.
ŠAH ČETVOROMEČ STARA PAZOVA 2012

Univerzitetsku reprezentaciju Mađarske, Univerzitetsku reprezentaciju Srbije i Mladu reprezentaciju Srbije u šahu, staropazovačka opština će ugostiti u subotu 12. maja u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Manifestacija pod nazivom „Šahovski četvoromeč – Stara Pazova 2012“ prvi put će se održati u našoj opštini. Organizatori istog su Nacionalna kuća fudbala, Udruženje srpsko-mađarskog prijateljstva „Gordoš“, Opštinski šahovski savez, ŠK Banovci-Dunav, ŠK Jelica PEP, i Univerzitetski sportski savez Srbije, a celokupan događaj je pod pokroviteljstvom lokalne samouprave. Manifestacija koja će početi u 10:00 časova u subotu, trajaće tokom celog dana. Sistem igre je jednokružni berger (tri kola), sa tempom od 25 minuta + 10 sekundi/potez. Ekipe će se sastojati od 4 člana, plus 2 rezerve. Sudije mečeva biće Nebojša Baralić, međunarodni šahovski sudija, i Miodrag Stanković i Dušan Ignjatović, regionalne sudije. Za vreme trajanja partija koje su predviđene za 10:30, 12:30, i 16:30 časova, sa druge strane održavaće se simultanka za decu i goste ljubitelje šaha, i to na 20 tabli.

Svi ljubitelji šaha mogu pratiti prenos partija uživo na www.skbanovcidunav.com