VESTI: • MUP Republike Srbije raspisao konkurs za upis u prvi razred srednje škole Unutrašnjih poslova "Jakov Nenadović" u Sremskoj Kamenici. Konkurs je otvoren do 26. februara • VREME: Sunčano, temperatura do 18 stepeni. • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 13.02.2012.
Sportski vikend za nama

U šesnaestom kolu Winer štediša Superlige odbojkaši Jedinstva iz Stare Pazove izgubili su u Beogradu od Partizana Termoelektro sa 3:1 i sa dvanaest bodova se nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli.
U petnaestom kolu Prve lige, odbojkašice Jedinstva su poražene u Zrenjaninu od MD Zrenjanin sa 3:1 i to im je prvi poraz u prvenstvu posle četrnaest uzastopnih pobeda. U devetnaestom kolu Prve lige, košarkašice Stare Pazove izgubile su u Jagodini od Jagodine 2001 sa 77:65. Košarkaši Stare Pazove poraženi su kod kuće u sedamnaestom kolu Prve Vojvođanske lige od Topole iz Bačke Topole sa 91:64, utakmice Nova Pazova – Vojvodina Srbijagas MT i Dunav – Meridiana su odložene, kao i meč sedamnaestog kola Druge Vojvođanske lige, Futog Tehnomer - Vojka. Odložena je i utakmica dvanaestog kola Superlige između rukometašica Maks sporta iz Nove Pazove i Radnički Lepenica iz Kragujevca.