VEST: Novo crveno upozorenje na jak toplotni talas - temperatura do 40 stepeni. • Elektronsko bolovanje biće dostupno do kraja godine. • U staropazovački Dom zdravlјa stigle dodatne količine pneumokokne vakcine • Širom Srbije u više od 160 zdravstvenih ustanova danas je obavlјeno ukupno 15.917 preventivnih pregleda, saopštilo je Ministarstvo zdravlјa. • Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza da namerava da igra na Olimpijskim igrama i da se nada da će se boriti za medalјu. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Ekonomija Stara Pazova 20.06.2024.
Javni poziv za inovacije u Sremskom okrugu

U cilju podrške razvoja inovacija na teritoriji Sremskog okruga, Inovacioni startup centar u Staroj Pazovi i Regionalna razvojna agencija Srem raspisli su javni poziv za sve one koji žele da razvijaju inovaciju i postanu korisnici usluga i programa u okviru Regionalnog inovacionog startap centra u Staroj Pazovi.


Za prijavu je potrebno da kandidati imaju inovativne poslovne ideje koje mogu postati proizvodi u raznim oblastima, uključujući IT tehnologiju, kreativnu industriju, mašine i proizvodne procese, napredne materijale, energetska i ekološka rešenja, proizvodnu tehnologiju, biotehnologiju, elektromobilnost i druge srodne oblasti.  Na konkurs se mogu prijaviti pojedinci, timovi, startup kompanije u ranoj fazi razvoja do 3 godine, kao i drugi nosioci kreativnih ideja i projekata iz Sremskog okruga.


Zainteresovani mogu preuzeti prijavni obrazac i detaljnije informacije o javnom pozivu na sledećim linkovima na sajtu Regionalne razvojne agencije Srem.


Konkurs je otvoren do 28. juna 2024. godine. Regionalni inovacioni startup centar poziva sve inovatore i preduzetnike da iskoriste ovu priliku i prijave svoje projekte kako bi dobili podršku u razvoju svojih ideja.