VEST: Počeo prvi toplotni talas, u Staroj Pazovi i okolini biće preko 37 stepeni • U četvrtak vrhunski koncert klasične muzike tria "Amon" u rashlađenom holu Pozorišne sale • RADOVI U CENTRU: Mašine se premestile na poslednju deonicu ispred zgrade Poreske uprave • Oliver Tot, novi predsednik Rotary kluba Stara Pazova • U naredne dve nedelje tretiranje larvi komaraca na teritoriji Opštine Stara Pazova • DUspeh učenica iz Nove Pazove na republičkom takmičenju "Triolica" • Prijave za Memorijalni turnir Nikola Vulinović traju do 20 juna • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Nova Pazova 08.06.2024.
Edukativna zabava za najmlađe u tržnom centru BIG Pazova

Tržni centar Big u Novoj Pazovi danas i sutra  je centar dečije zabave i edukacije kroz jedinstveni događaj pod nazivom BIG dečije mozgalice.


Ovaj događaj, koji se održava na otvorenom, osmišljen je kako bi deca razvijala moždane vijuge u oblastima mozgalica, logičkih zadataka i matematike, ali i kako bi se družila i zabavljala.


Događaj nudi raznovrsne aktivnosti prilagođene različitim uzrastima. Najmlađi će moći da se oprobaju u igrama kao što su linija logike, zid spretnosti i 4 u nizu. Za nešto stariju decu, organizatori su pripremili složenije drvene mozgalice, katamino i kubizam, dok matematički lavirint pruža izazove koji zahtevaju i logičko razmišljanje i matematičko znanje.


Cilj je da kroz igru deca razvijaju sposobnost rešavanja problema. Svaka igra je pažljivo osmišljena kako bi bila i edukativna i zabavna. Pored edukacija, igre na otvorenom promovišu i zdrav način provođenja slobodnog vremena. Deca ne samo da uče kroz igru, već se i druže, što doprinosi njihovom sveukupnom razvoju.


Za najuspešnije učesnike predviđene su vredne nagrade. Oni koji se istaknu u rešavanju zadataka osvojiće vaučere za omiljene dečije prodavnice Pertini i Kengur, što dodatno motiviše mališane da se potrude i pokažu svoje veštine.


BIG dečije mozgalice obećavaju nezaboravne trenutke za decu i priliku roditeljima da vide svoje mališane kako se razvijaju kroz igru. Tržni centar BIG još jednom pokazuje svoju posvećenost zajednici i najmlađim članovima društva.