VEST: Novo crveno upozorenje na jak toplotni talas - temperatura do 40 stepeni. • Elektronsko bolovanje biće dostupno do kraja godine. • U staropazovački Dom zdravlјa stigle dodatne količine pneumokokne vakcine • Širom Srbije u više od 160 zdravstvenih ustanova danas je obavlјeno ukupno 15.917 preventivnih pregleda, saopštilo je Ministarstvo zdravlјa. • Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza da namerava da igra na Olimpijskim igrama i da se nada da će se boriti za medalјu. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Stara Pazova 31.05.2024.
U nedelju lokalni izbori

Izborna tišina uoči beogradskih i lokalnih izbora u Srbiji počela je u ponoć i trajaće do zatvaranja biračkih mesta, 2. juna u 20 sati. Lokalni izbori u 15 gradova, među kojima je i opština Stara Pazova ali i Beograd, Novi Sad i Niš, kao i u 52 opštine i 23 gradske opštine biće održani u nedelju 2. juna, a građani će glasati od 7 do 20 časova.


Ukupno 56.115 birača na teritoriji opštine Stara Pazova glasaće na 53 biračka mesta a na glasačkom listiću će biti ukupno 8 lista.


Izborni dan i veče možete pratiti i na programima Radio – televizije Stara Pazova. Naši reporteri će vas izveštavati kako protiče glasanje na lokalnim biračkim mestima.


Izlaznost, ankete, vesti i rezultate, kako su glasali građani opštine Stara Pazova, možete gledati na našem TV programu, slušati na Radiju Stara Pazova, čitati na sajtu rtvstarapazova.rs, a bićemo aktivni i na društvenim mrežama. Stoga nas zapratite na našem facebook, X i instagram profilu ili se pretplatite na naš youtube kanal.


Televizijski program emitujemo na poziciji 545 kod MTS-a i operatera Supernova. Radijski je već decenijama na dobro poznatoj frekvenciji 91,5 MHz.