VEST: Novo crveno upozorenje na jak toplotni talas - temperatura do 40 stepeni. • Elektronsko bolovanje biće dostupno do kraja godine. • U staropazovački Dom zdravlјa stigle dodatne količine pneumokokne vakcine • Širom Srbije u više od 160 zdravstvenih ustanova danas je obavlјeno ukupno 15.917 preventivnih pregleda, saopštilo je Ministarstvo zdravlјa. • Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza da namerava da igra na Olimpijskim igrama i da se nada da će se boriti za medalјu. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Stara Pazova 20.05.2024.
IZBORI 2024: Zaključene izborne liste za učešće na izborima za Skupštinu opštine Stara Pazova

U nedelju, 2. juna održaće se izbori za odbornike u Skupštini opštine Stara Pazova. Više od 55.900 birača na teritoriji opštine Stara Pazova glasaće na 53 biračka mesta. Na glasačkom listiću će biti ukupno 8 lista.


Lista broj 1 je pod nazivom "Aleksandar Vučić - Pazova sutra" i predstavlja koaliciju koju pored Srpske napredne stranke čine i Socijalistička partija Srbije, Socijaldemokratska partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije, Srpska radikalna stranka, Pokret socijalista i Srpska stranka Zavetnici. Na ovoj listi su kandidati za svih 53 mesta u lokalnoj skupštini.


Pod brojem 2 je lista pod nazivom “Da se narod pita” sa predloženih 10 kandidata. Lista broj 3 nosi naziv “Za zelenu Pazovu - Ako ne sad, kad – Dr Dejan Žujović” sa 15 kandidata. Na listi pod brojem 4 pod nazivom “Moguće je…” je koalicija koju čine Srbija centar-Srce, Zeleno-levi front, Novi DSS, Narodni pokret Srbije, Izbor za našu opštinu- Milan Turanjanin, Novo lice Srbije, Ekološki ustanak-Ćuta i ona je predložila svih 53 kandidata.


Na 5. mestu je izborna lista “Pokret obnove Kraljevine Srbije” sa 15 kandidata, dok je pod brojem 6 izborna lista koju čine Grupa građana Pokret Podunavlje i Pokret za Zdravu Pazovu sa 25 predloženih kandidata.


Pod brojem 7 je izborna lista “Biram borbu protiv nasilja” sa 21 kandidatom. Na poslednjem 8. mestu je “MI snaga naroda, prof. dr Branimir Nestorović– Opština Stara Pazova“ sa 27 kandidata.