VEST: Novo crveno upozorenje na jak toplotni talas - temperatura do 40 stepeni. • Elektronsko bolovanje biće dostupno do kraja godine. • U staropazovački Dom zdravlјa stigle dodatne količine pneumokokne vakcine • Širom Srbije u više od 160 zdravstvenih ustanova danas je obavlјeno ukupno 15.917 preventivnih pregleda, saopštilo je Ministarstvo zdravlјa. • Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza da namerava da igra na Olimpijskim igrama i da se nada da će se boriti za medalјu. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Stara Pazova 16.05.2024.
SEDNICA SO STARA PAZOVA: Na dnevnom redu rebalans budžeta, izveštaji Mesnih zajednica i nova v.d. direktorka biblioteke

U petak u skupštinskoj sali Bele zgrade u Staroj Pazovi održaće se 42. sednica aktuelnog saziva Skupštine opštine Stara Pazova na kojoj će najvažnija tačka dnevnog reda biti rebalans budžeta opštine Stara Pazova gde je napravljena nova preraspodela sredstava po pozicijama.


Odbornici će razmatrati i Izveštaje Mesnih zajednica Stara Pazova, Novi Banovci, Stari Banovci i Banovci – Dunav, kao i izveštaj i poslovanju i završni račin Turističke organizacije za 2023. godinu. Na dnevnom redu naći će se i Izmena Prostornog plana opštine Stara Pazova do 2025. godine i Godišnji program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za 2024. godinu.


Odbornici bi trebalo da izaberu novu v.d. direktorku Narodne biblioteke „Dositej Obradović“ gde je predložena Ljiljana Sekimić umesto Marije Vučković kojoj je istekao mandat. Takođe, skupština bi trebalo da da saglasnost za raspisivanje Konkursa za izbor direktora Centra za kulturu Stara Pazova.


Na kraju dnevnog reda predviđena su odbornička pitanja i odgovori.