VEST: Novo crveno upozorenje na jak toplotni talas - temperatura do 40 stepeni. • Elektronsko bolovanje biće dostupno do kraja godine. • U staropazovački Dom zdravlјa stigle dodatne količine pneumokokne vakcine • Širom Srbije u više od 160 zdravstvenih ustanova danas je obavlјeno ukupno 15.917 preventivnih pregleda, saopštilo je Ministarstvo zdravlјa. • Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza da namerava da igra na Olimpijskim igrama i da se nada da će se boriti za medalјu. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Ekonomija Stara Pazova 13.11.2023.
Potpisani sporazumi sa još 15 lokalnih preduzetnika i ustanova koji će davati popuste na penzionerske kartice

Danas su u Opštini Stara Pazova potpisani protokoli o saradnji između PIO fonda i 15 lokalnih privrednika koji žele da njihovi proizvodi i usluge budu na listi popusta koje ostvaruju najstariji sugrađani koji poseduju nedavno promovisanu „Penzionersku karticu“.


Potpisivanju su prisustvovali Dr Aleksandar Milošević, zamenik direktora Republičkog fonda PIO, Zoran Berežni, direktor filijale RF PIO Sremska Mitrovica, Nataša Milić Milaš, pomoćnik direktora za Službu Stara Pazova, predsednik Opštine Đorđe Radinović, kao i pomenuti privrednici.


Republički PIO fond do sada je potpisao ugovor sa preko 730 preduzeća iz svih segmenata, od velikih trgovinskih lanaca do zdravstvenih ustanova, hotela i zanatskih radnji


Takođe, do sada se preko milion i 36 hiljada penzionera prijavilo za karticu a njih preko 500 hiljada je preuzelo iste. Akcija se nastavlja i u narednom periodu, pa će tako najstariji sugrađani i dalje moći da se prijavljuju za kartice a privrednici da se pridružuju akciji.