VEST: U Staroj Pazovi otkriven dvdesetdvogodišnji vozač pozitivan na kanabis • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen predlog rebalansa budžeta za 2024. godinu u iznosu od 4,3 milijarde dinara • Odnošenje kabastog otpada u subotu iz Podunavlja • U nedelju 17. Zlatni kotlić u Surduku • U subotu Jedinstvo igra za opstanak, Podunavac dočekuje OFK Bačku, Omladinac gostuje u Kuli • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika Stara Pazova 10.11.2023.
Održana 35. sednica SO Stara Pazova

U skupštinskoj sali Bele zgrade u Staroj Pazovi danas je održana 35. sednica SO Stara Pazova kojoj je prisustvovao 41 odbornik od 53 koliko ih je u aktuelnom sazivu. Na dnevnom redu našlo se 6 tačaka, koje su većinom glasova usvojene.


Pred odbornicima se našao četvrti ovogodišnji rebalans budžeta opštine Stara Pazova koje se donosi zbog preraspodele aktivnosti na realizaciji kapitalnih investicija, a koji je usvojen sa 35 glasova.


Odbornici su razmatrali o  izmenama i dopunama Programa poslovanja Javnog urbanističkog preduzeća „Urbanizam“ za 2023. godinu, treća tačka  je bio Pretres predloga Odluke o izradi izmena i dopuna Prostornog plana opštine Stara Pazova do 2025. godine, četvrta tačka koju su usvojili bio je pretres predloga Odluke o izmeni Odluke o pristupanju izradi Plana razvoja opštine Stara Pazova za period od 2023. do 2031. godine.


Peta tačka dnevnog reda odnosila se na razmatranje Informacije o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, društava kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje Zakon o javnim preduzećima, a čiji je osnivač opština Stara Pazova za period od 01.01.2023. godine do 30.09.2023. godine.


Kraj sednice bio je rezervisan za odbornička pitanja koja su dostavljena u pisanoj formi.