VEST: U Staroj Pazovi otkriven dvdesetdvogodišnji vozač pozitivan na kanabis • SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen predlog rebalansa budžeta za 2024. godinu u iznosu od 4,3 milijarde dinara • Odnošenje kabastog otpada u subotu iz Podunavlja • U nedelju 17. Zlatni kotlić u Surduku • U subotu Jedinstvo igra za opstanak, Podunavac dočekuje OFK Bačku, Omladinac gostuje u Kuli • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 23.09.2023.
KORAK BLIŽE ZDRAVLJU: Pešačilo se i u opštini Stara Pazova

Da Pazovčani vole da pešače, potvrdio je veliki broj učesnika ovogodišnje najveće planinarske manifestacije koju su po uzoru na  Planinarski Savez Srbije, organizovala i planinarska društva na teritoriji staropazovačke opštine.Akciji su se pridružili  mnogi sugrađani svih generacija, osnovne i srednje škole, majke sa decom,  bake sa unucima, a šetalo se od gradskog parka do Pazovačkih bazena i nazad.


Ovaj dan u Planirsko – sportskom društvu Stara Pazova doživljavaju kao i svaku drugu priliku kada rade nešto korisno za svoju zajednicu, jer sve što rade promoviše zdrav način života, rekao je  Milan Marić, predsednik PSD Stara Pazova.Dan pešačenja se organizuje tradicionalno širom Srbije sa ciljem  da se ljudi pokrenu, da shvate značaj fizičke aktivnosti a prijatno vreme danas doprinelo je dobroj amtosferi i na na pešačkoj stazi u Starim Banovcima gde su se takođe okupili učesnici svih generacija.


Pešačku turu u Podunavlju  dužini od 6 km organizovalo je PD "Mačak" Banovci i ujedno je ova akcija bila humanitarnog karaktera jer su se prikupljala sredstva za pomoć u lečenju Maje Babić, rekla je  Katarina Gligorović iz PD Mačak Banovci.


Za učesnike Dana pešačenja Opština Stara Pazova je obezbedila osveženje.


A kako su se svi koji su šetali saglasili nije bitno koliko dugo se šeta, ali je bitna fizička aktivnost,  jer kao što je glasio slogan ovegodišnje manifestacije "Svaki korak je Korak bliže zdravlju!"


Bonus VIDEO: Pogledajte šta kažu sugrađani koji su pešačili danas: