VEST: Novo crveno upozorenje na jak toplotni talas - temperatura do 40 stepeni. • Elektronsko bolovanje biće dostupno do kraja godine. • U staropazovački Dom zdravlјa stigle dodatne količine pneumokokne vakcine • Širom Srbije u više od 160 zdravstvenih ustanova danas je obavlјeno ukupno 15.917 preventivnih pregleda, saopštilo je Ministarstvo zdravlјa. • Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza da namerava da igra na Olimpijskim igrama i da se nada da će se boriti za medalјu. • RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 16.09.2023.
36.Sportske igre paraplegičara i kvadriplegičara u Staroj Pazovi

Tradiconalne Pokrajinske sportske igre paraplegičara i kvadriplegičara održane su u Staroj Pazovi u organizaciji Saveza paraplegičara Vojvodine, a tokom dva dana takmičenja i druženja u Kući fudbala je boravio veliki broj učesnika i to iz Zrenjanina, Novog Sada, Rume, Opova, Sombora i domaćina Stare Pazove.


Svečanom otvaranju sportskih igara prisustvovali su Biljana Barošević, pomoćnica ministra za rad u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom, kao i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović.


Važno je napomenuti da su Sportske igre paraplegičara i kvadriplegičara ne samo sportski događaj, već i prilika za promociju inkluzivnosti i podizanje svesti o pitanjima osoba sa invaliditetom.


Veliku podršku u organizaciji događaja pružili su i volonteri iz Sportskog društva ribolovaca Linjak iz Nove Pazove. 


36. Sportske igre paraplegičara i kvadriplegičara u Staroj Pazovi realizovane su uspešno, ostavljajući za sobom ne samo sportske uspehe, već i neizbrisive uspomene i inspiraciju za budućnost. Ova manifestacija je dokazala da nema granica za sportski duh i da se uz podršku i volju, mogu ostvariti veliki uspesi.