VESTI: Potpisani ugovori o dodeli subvencija za staropazovačke poljoprivrednike, iz budžeta izdvojeno 10 miliona dinara • U utorak i sredu obustava saobraćaja tokom dana na putu Nova Pazova - Batajnica • SPORT: Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove pobedile su u prvom meču polufinala Kupa Srbije Ub rezultatom 3:1 • VREME: Kiša, temperatura do 9 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Kultura Stara Pazova 11.08.2023.
U SKUD-u HEROJ JANKO ČMELIK: Pazovačke žene ne odmaraju ni preko leta

Članice Udruženja pazovačkih žena pri SKUD-u "Heroj Janko Čmelik" koriste letnji period za detaljno sređivanje prostorija društva.  Pozorišnu garderobu koja sadrži veliki broj kostima, rekvizita, ali takođe plakata i poklona, preuzele su na sebe upravo glumice i članice pozorišta Marija Ruman i Katarina Vereš, jer je izuzetno važno da se sve sačuva. Ipak vreme je učinilo svoje, tako da su neke kostime oštetili moljci, što je velika šteta.Bilo je mnogo posla i etno sobi, gde su kreveti sa dunjama i mnogobrojnim jastucima, onako kako su se nekad nameštali, takođe ormari sa odećom i obućom. Sve je to trebalo oprati, ispeglati i izluftirati. I nijednoj nije ništa teško palo, naglasila je Ana Horvat, predsednica Udruženja pazovačkih žena. 


Uporedo su obrisale sve prozore u Slovačkom domu a kažu da imaju još posla kako bi sve dobilo novi sjaj. Redovno se okupljaju svakog ponedeljka, do kraja leta planiraju još  jedan izlet a počinju sa intenzivnim pripremama za učešće na manifestaciji Gastro Srem.