VESTI: ZA ISTORIJU! Prva pobeda odbojkašica Jedinstva u CEV Ligi šampiona, Jedinstvo - Volej Miluz 3:2 • Danas počinje isplata penzionerima po 20.000 dinara • Zimska služba JKP Čistoća Stara Pazova spremna je za ovu sezonu i za snežne padavine. • VREME: Oblačno , temperatura od 2 do 10 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 05.08.2023.
JP Putevi Srbije: Spremni za jedan od najfrekventnijih vikenda u letnjoj sezoni


„Putevi Srbije“ spremno i organizovano dočekuje prvi avgustovski vikend, jedan od frekventnijih u letnjoj sezoni.Intenzivirali su rad na naplatnim stanicama, svi naplatni kanali, kanali za distribuciju kartica i kanali za elektronsku naplatu putarine (ENP) rade 24 časa dnevno bez pauze, dok povećan  broj inkasanata obezbeđuje nesmetan prolazak vozila na autoputevima u Republici Srbiji.


Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja. Učesnike u saobraćaju putem portala na autoputevima i aplikacije za mobilne telefone Putevi Srbije, informišu u realnom vremenu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama.


Na naplatnoj stanici Stara Pazova je tokom proteklog vikenda zabeležen porast od 10% u odnosu na isti vikend prošle godine.