VESTI: ZA ISTORIJU! Prva pobeda odbojkašica Jedinstva u CEV Ligi šampiona, Jedinstvo - Volej Miluz 3:2 • Danas počinje isplata penzionerima po 20.000 dinara • Zimska služba JKP Čistoća Stara Pazova spremna je za ovu sezonu i za snežne padavine. • VREME: Oblačno , temperatura od 2 do 10 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Život Stara Pazova 05.08.2023.
Dunavske avanture: 16.Međunarodna veslačka regata u Starim Banovcima

Voda leči i nosi svu negativnu energiju, kažu učesnici ovogodišnje 16. regate Dunavske avanture sa kojima smo razgovaral i kampu i bašti Pustolovala u Starim Banovcima pred polazak  ka Belegiškim adama  na veslačku avanturu Dunavom kojoj su prethodile i igre bez granica. Dobra atmosfera vladala kao i uvek a na jednom mestu bili su ljubitelji prirode, vode i avantura iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore  i Bosne i Hercegovine.16. Međunarodna veslačka regata „Dunavske avanture 2023.“, održava se od juče do nedelje u Starim Banovcima.  Manifestacija se nalazi u kalendaru Rafting saveza Srbije, a uvrštena je i u kalendar Turističke organizacije Srbije. Nosilac projekta je Klub ekstremnih sportova „Pustolov“ iz Starih Banovaca.


Večeras je u najavi muzički program i zabava, a sutra na zatvaranje dolaze članovi speleodruštva Speles iz Beograda, koji će aktivirati  stenu u bašti Pustolavaca i svako ko želi može da dođe na trening od  10 do 17  časova. Jedini uslov za treniranje je da se pošalje sms poruka za bilo koju humanitarnu akciju.