(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U Novoj Pazovi na kompleksu Pazovačkih bazena juče je počeo 15. regionalni sajam privrede, traje još danas • Treći ciklus programa "Moja prva plata" nudi 15 hilјada radnih mesta, a prijavlјivanje počinje u ponedelјak i traje do kraja oktobra • JKP TOPLANA STARA PAZOVA: Do kraja sledeće nedelje završite radove na radijatorima, počinju tople probe • U subotu počinje popis, kazna za odbijanje popisivača od 20.000 do 50.000 dinara • Savet za bezbednost saobraćaja opštine Stara Pazova raspisuje Javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu besplatnih dečijih auto sedišta za decu rođenu u periodu od 01.01.2022. do 30.06.2022. godine • Odbojkašice Srbije savladale su Nemice sa 3:0 (25:23, 25:22, 25:23) u utakmici trećeg kola Grupe C Svetskog prvenstv • VREME: Oblačno i toplo, temperatura od 10 do 29 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod o peratera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika 05.06.2013.
Stara Pazova
Danas sednica SO Stara Pazova

Deseta sednica SO Stara Pazova sazvana po hitnom postupku održana je danas. Najviše pažnje odbornika privukao je finasijski plan Opštinske stambene agencije, na koji je reagovao v.d. direktor Miroslav Jovanović objasnivši koju je sve proceduru ovaj plan prošao da bi se našao pred odbornicima. Srđo Komazec u ime SRS je postavio pitanje zašto je sednica sazvana po hitnom postupku,a odgovoreno je od strane predsednika Skupštine opštine Radoja Blagojevića da je u pitanju postupak registracije javnih preduzeća u privrednom registru Srbije.

Na sednici su razmatrana sledeća važna pitanja: Stambena strategija opštine, kao i program i finansijski plan Javnog preduzeća Opštinska stambena agencija za 2013 godinu. Na dnevnom redu su bili i finasijski planovi Mesnih zajednica Stari Banovci i Banovci-Dunav za ovu godinu, razmatren je i predlog Odluke o utvrđivanju naziva ulica u industrijskoj zoni Krnješevci. Odbornici su se bavili i Statutom Opštinskе stambenе agencijе na koji su dali saglasnost. Razmatrani su i Statuti Direkcije za izgradnju opštine Stara Pazova, kao i na statut Urbanizma, Vodovoda i kanalizacije, Čistoće i Radio televizije Stara Pazova. Odbornici su razmatrali i razrešenje i imenovanje dva člana školskog odbora osnovne škole "Nikola Tesla" iz Novih Banovaca, predstavnika lokalne samouprave, a bavili su se i informacijom o prolećnoj setvi na teritoriji staropazovačke opštine.