VESTI: Potpisani ugovori o dodeli subvencija za staropazovačke poljoprivrednike, iz budžeta izdvojeno 10 miliona dinara • U utorak i sredu obustava saobraćaja tokom dana na putu Nova Pazova - Batajnica • SPORT: Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove pobedile su u prvom meču polufinala Kupa Srbije Ub rezultatom 3:1 • VREME: Kiša, temperatura do 9 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Kultura Stara Pazova 06.06.2022.
FA Klasje prvi ansambl SKUD-a "H.J.Čmelik" proslavilo 30 godina postojanja pod ovim imenom

FA Klasje, prvi ansambl SKUD-a Heroj Janko Čmelik iz Stare Pazove, je celovečernjim koncertom u subotu, 4. juna proslavio 30 godina postojanja pod ovim imenom. Prikazan je deo bogatog repertoara pesama i igara staropazovačkih Slovaka, ali i folklorne tradicije iz pojedinih delova Slovačke a nastupili su prvi i pripremni ansambl, kao i grupa starijih igrača. 


Jubilarnom koncertu je prisustvovala brojna publika, ne samo iz Stare Pazove, a među zvaničnim gostima bili su Gordana Čomić, ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog i Ljibuška Lakatoš, predsednica Nacionalnog saveta slovačke nacionalne manjine.


Zlatko Ruman, umetnički rukovodilac i koreograf je izrazio veliko zadovoljstvo  programom i time, što ansambl na čijem je čelu, uspešno funkcioniše.


Povodom jubileja, uručene su zahvalnice i Plakete pojedincima za dugodišnji rad i onima, koji se opraštaju od aktivnog članstva u ansamblu.


Pred koncert u holu pozorišta je otvorena izložba radova Pavla Hrćana, naivnog slikara iz Kisača.