(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Staropazovačko Udruženje “Zagrli srcem – Nikola Vulinović” u saradnji sa Centrom za kulturu organizuju Humanitarno veče 1. marta. Prihod prikupljen od prodatih karata namenjen je za pomoć deci oboleloj od raka.• SPORT: Košarkaši Dunava poreženi u Vršcu • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 0, najveća dnevna do 20 stepeni
Kultura 22.04.2013.
Stara Pazova
Suze su O.K. na staropazovačkoj sceni

Na staropazovačkoj pozorišnoj sceni u subotu je izvedena predstava "Suze su OK", po drami Mirjane Bobić Mojsilović, naišavši na veliko interesovanje i oduševljenje publike. To je priča o Mariji Kalić, pevačici hora Radio Beograda u penziji, koja obožava poeziju i pesnike. Izmedju uspomena na starog i uspešnog pesnika, i stvarnosti -

sa mladim pesnikom od koga mnogo očekuje, Marija Kalić nam priča priču o svima nama - o ljubavi, čežnji, razočarenju i tihom snu da za sobom ostavimo nekakav trag.

Predstava je premijerno izvedena u Narodnom pozorištzu u Beogradu 22. marta 1999. godine, i igrana je u matine terminima pred prepunom salom, sve vreme bombardovanja.

U prvoj postavi glavne likove tumačili su Tanja Bošković, Vojin Ćetković, Marko Nikolić, Predrag Tasovac i još četvoro glumaca.

Predstava je obnovljena 2009. i sa manim brojem likova postavljena u Zvezdara teatru. U novoj postavi igraju spektakularna Tanja Bošković, Rade Marjanović, Milan Caci Mihajlović i Petar Mihailović. Pre predstave, Mirjana Bobić Mojsilović predstavila je svoju novu knjigu Traži me, kao i Gospodin pogrešni, koje nakon predstave publika mogla da kupi uz autorkinu posvetu i autogram.