(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U sredu ispiranje vodovodne mreže u Belegišu od 8 do 17 časova • 26. i 27. maja obuke za početnike u biznisu u Inovacionom start up centru • Na smotri amaterskog pozorišta u Bačkoj Palanci našu opštinu predstavljaju amateri iz Nove Pazove • "Gastro Srem" dobitnik priznanja "Najbolje iz Vojvodine" • Cena vozne karte nakon 31.05. se neće menjati za one koji vozom idu na posao • FUDBAL: Pobeda Omladinca, poraz Feniksa 1995 i remi za Jedinstvo • VREME: Sunčano, temperatura od 12 do 28 stepena • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Politika 23.12.2021.
Stara Pazova
SO STARA PAZOVA: Budžet za 2022.godinu iznosiće više od 3,5 milijardi dinara

Danas je održana 16. sednica Skupštine Opštine Stara Pazova na kojoj je usvojeno nekoliko odluka, među kojima i predlog budžeta Opštine za sledeću godinu. Predloženi budžetu opštine Stara Pazova za 2022. godinu iznosiće više od 3,5 milijarde dinara što je za 500 miliona više nego ove godine. Nakon kraće rasprave, usvojen je većinom glasova. 


Odbornici lokalnog Parlamenta su usvojili i Program poslovanja za 2022. godinu preduzeća čiji je opština osnivač: JKP Čistoća, Vodovoda i kanalizacije, Toplane, Urbanizma, Opštinske stambene agencije. Ujedno su imenovani članovi Nadzornog odbora nekoliko Javnih preduzeća i usvojen predlog Odluke o donošenju izmena i dopuna Plana detaljne regulacije centralne radne zone opštine Stara Pazova.  


Skupština je dala saglasnost na predložene izmene i dopune Odluke o socijalnoj zaštiti, kao i na program rada Skupštine naredne godine.  


U ovom sazivu je održano 16. sednica parlamenta kaže predsednica Nataša Mićić, poštuju se protivepidemijke mere, a u cilju efikasnijeg rada parlamenta usaglašen je Poslovnik o radu. 


Sednici SO Stara Pazova prisustvovalo je 46 od 53 odbornika i bilo je to njihovo poslednje zasedanje u ovoj godini, a prisutni su bili i  načelnik opštinske uprave Zoran Uzelac sa saradnicima, kao i članovi Opštinskog veća. 


Odbornička pitanja su se odnosila na poboljšanje bezbednosti u saobraćaju, konkretno u Novoj Pazovi.


Bonus VIDEO: Pogledajte koje je sve odluke usvojila lokalna skupština: