(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U Surduku više stotina posetilaca na 29. Fijakerijadi • JKP TOPLANA STARA PAZOVA: Do kraja sledeće nedelje završite radove na radijatorima, počinju tople probe • Regionalni Sajam privrede u Novoj Pazovi održaće se 29. i 30. septembra • U subotu umetnička kolonija u Novoj Pazovi povodom manifestacije "Dani doseljenika" • Savet za bezbednost saobraćaja opštine Stara Pazova raspisuje Javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu besplatnih dečijih auto sedišta za decu rođenu u periodu od 01.01.2022. do 30.06.2022. godine • OPŠTINSKI DERBIJI: Omladinac - Podunavac 1:0, Dunav - Radnički 0:0, Jedinstvo novom pobedom izbilo na 2. mesto • VREME: Oblačno i hladno, temperatura od 6 do 14 stepeni • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 655 kod o peratera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Politika 23.12.2021.
Stara Pazova
SO STARA PAZOVA: Budžet za 2022.godinu iznosiće više od 3,5 milijardi dinara

Danas je održana 16. sednica Skupštine Opštine Stara Pazova na kojoj je usvojeno nekoliko odluka, među kojima i predlog budžeta Opštine za sledeću godinu. Predloženi budžetu opštine Stara Pazova za 2022. godinu iznosiće više od 3,5 milijarde dinara što je za 500 miliona više nego ove godine. Nakon kraće rasprave, usvojen je većinom glasova. 


Odbornici lokalnog Parlamenta su usvojili i Program poslovanja za 2022. godinu preduzeća čiji je opština osnivač: JKP Čistoća, Vodovoda i kanalizacije, Toplane, Urbanizma, Opštinske stambene agencije. Ujedno su imenovani članovi Nadzornog odbora nekoliko Javnih preduzeća i usvojen predlog Odluke o donošenju izmena i dopuna Plana detaljne regulacije centralne radne zone opštine Stara Pazova.  


Skupština je dala saglasnost na predložene izmene i dopune Odluke o socijalnoj zaštiti, kao i na program rada Skupštine naredne godine.  


U ovom sazivu je održano 16. sednica parlamenta kaže predsednica Nataša Mićić, poštuju se protivepidemijke mere, a u cilju efikasnijeg rada parlamenta usaglašen je Poslovnik o radu. 


Sednici SO Stara Pazova prisustvovalo je 46 od 53 odbornika i bilo je to njihovo poslednje zasedanje u ovoj godini, a prisutni su bili i  načelnik opštinske uprave Zoran Uzelac sa saradnicima, kao i članovi Opštinskog veća. 


Odbornička pitanja su se odnosila na poboljšanje bezbednosti u saobraćaju, konkretno u Novoj Pazovi.


Bonus VIDEO: Pogledajte koje je sve odluke usvojila lokalna skupština: