(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U sredu isključenje struje u Novim Banovcima • Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa • REFERENDUM U OPŠTINI STARA PAZOVA: 61,77 % izašlih glasača zaokružilo DA • COVID 19: Redovi ispred kovid ambulanti širom Srbije se ne smanjuju, već nekoliko dana registruje se petocifreni broj zaraženih. U Srbiji registrovano 12.797 obolelih • Bronza za Mariju Malić na Gran priju u Soveniji • VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Politika 24.11.2021.
Stara Pazova
ZASEDANJE SO STARA PAZOVA: Rebalansi Mesnih zajednica, javnih preduzeća i ustanova i JPP za održavanje puteva

Većina tačaka na 14. Sednici Skupštine opštine Stara Pazova odnosi se na rebalanse budžeta Mesnih zajednica i Javnih preduzeća i ustanova, shodno novom rebalansu budžeta osnivača – opštine Stara Pazova koji je usvojen na prošloj sednici. Tako su Mesne zajednice, Javna preduzeća i ustanove usaglasile svoje finansijske planove sa iznosom odobrenih aproprijacija na osnovu novog budžeta opštine.


Važna tačka dnevnog reda je i Pretres odluke o usvajanju Projekta javno – privatnog partnerstva za poveravanje komunalne delatnosti održavanja lokalne putne infrastrukture. Vlada Srbije je odobrila ovaj projekat po kome bi u narednih pet godina putna mreža na teritorji opštine Stara Pazova bila rekonstruisana i održavana u sklopu ovog projekta. 


Na dnevnom redu je i izmena Plana generalne regulacije Nove Pazove, razrešenje i imenovanje jednog člana školskog odbora škole u Vojki i odbornička pitanja i odgovori.