(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
Deca iz škole fudbala staropazovačkog Jedinstva su revijalnom utakmicom u petak, 1. jula 2022. otvorila 4. Memorijalni turnir Nikola Vulinović u Staroj Pazovi. Interesovanje učesnika je svake godine veliko, ali i ove učestvuju 32 ekipe, najviše iz staropazovačke opštine, ali iz susedne Inđije, jer žele da svojom igrom doprinesu humanosti i podstaknu na nju i druge. Manifestastaciju organizuje organizacija "Zagrli srcem - Nikola Vulinović”, čuvajući na ovaj način uspomenu na mladog Staropazovčanina, koji je preminuo od karcinoma, i u želji da pomogne izlečenje dece od ove teške bolesti. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Pored vaučera ove godine novinu predstavlja tombola. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni i prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Do 10. jula kada je planirano finale, utakmice će se igrati svako veče sa početkom u 19 časova.
Info 06.10.2021.
Stara Pazova
JKP TOPLANA STARA PAZOVA: Od sutra topli radijatori, počinje grejna sezona i dalje po starim cenama

JKP Toplana Stara Pazova imajući u vidu prognozirane vremenske uslove i niske temperature, a u skladu sa opštinskom odlukom, sutra 7. oktobra počinje sa grejnom sezonom. 


Iako su svi energenti značajno poskupeli, Toplana Stara Pazova već četvrtu sezonu nije menjala cenu toplotne energije za zagrevanje stambenog i poslovnog prostora, tako da građani mogu očekivati tople stanove po starim cenama, potvrdio je za RTV Stara Pazova Zoran Vukašinović, direktor JKP Toplana Stara Pazova. 


Inače, grejna sezona zvanično počinje 15. oktobra, a završava se 15. aprila. Izuzetno, u periodu od 1. do 14. oktobra usled nižih srednjih dnevnih temperatura, grejna sezona može početi i ranije