(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.159, u poslednja 24 sata nema preminulih, izlečeno 5.857 osobe • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Promenljivo oblačno i vetrovito uz sunčane intervale, temperatura od 12 do 22 stepena.
Život 26.03.2013.
Golubinci
Održana školska takmičenja

Osnovna škola "23. oktobar" u Golubincima u subotu je bila domaćin opštinskog takmičenja iz istorije. Na takmičenju je učestvovalo 106 učnika od petog do osmog razreda iz svih škola sa teritorije staropazovačke opštine, a plasman na regionalno takmičenje ostvarilo je 35 učenika, rekao je za RTV Stara Pazova Milorad Bosančić, direktor škole domaćina. Regionalno takmičenje

iz istorije će biti održano u Osnovnoj školi "Toza Marković" u Novom Sadu, istakao je Bosančić.Osnovna škola “Vera Miščević” u Belegišu u nedelju je bila domaćin opštinskog takmičenja iz tehničkog i informatičkog obrazovanja. U disciplinama: arhitektura i građevinarstvo, mašinska tehnika, energetika, informaciono - komunikaciona tehnologija, brodomodelarstvo, auto, vazduhoplovno i raketno modelarstvo, takmičio se 21 učenik, a plasman na okružno takmičenje ostvarilo je 15 učenika, rekla je Slavica Mitrović, direktorka škole domaćina. Na opštinskom takmičenju iz gegrafije, u nedelju je u Osnovnoj školi „Milan Hadžić“ u Vojki učestvovalo ukupno 54 takmičara, 25 učenika sedmih razreda i čak 29 učenika osmih razreda, kaže Branislava Radišić, pedagog, ističući da je ove godine bio iznenadjujuće veliki broj upravo osmaka i četvoro učenika osmih razreda je ostvarilo plasman na okružno takmičenje. Od učenika sedmih razreda, na okružno takmičenje se plasiralo Stefan Kandić iz škole „Aranicki“, Tamara Kovačević i Sandra Kovačević iz Golubinaca i Stefan Mačak, iz škole „Pinki“ iz Stare Pazove. Od učenika sedmih razreda na okružno takmičenje se plasiralo pet takmičara koji su osvojili prvo i drugo mesto: Igor Mirosavljević iz škole „Pinki“, Miloš Verenčević iz Belegiša, Milan Kekić iz Vojke i Dejan Stančević i Nevena Bursać, škola „Pinki“.