(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: SEDNICA SO STARA PAZOVA: Rebalans budžeta zbog uvećanih prihoda • COVID 19: U poslednjih 24 sata na teritoriji opštine Stara Pazova ukupno 64 novozaražene osobe • Štrajk upozorenja i u nekim školama staropazovačke opštine • Nedelja ženskog preduzetništva u staropazovačkoj Gimnaziji • Odbojkašice Jedinstva slavile u derbiju protiv Železničara iz Lajkovca 3:1 za četvrtu uzastopnu pobedu • Poraz Omladinca kod kuće od Bečeja 1918, Feniks 1995 slavio u gradskom derbiju protiv Jedinstva • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, Temperatura do 13 stepeni.
Politika 17.09.2021.
Stara Pazova
Darija Kisić Tepavčević uručila Ugovore za projekte zapošljavanja koje finansira Opština Stara Pazovai NZS

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Darija Kisić Tepavčević posetila je danas opštinu Stara Pazova i tom prilikom uručila Ugovore izabranim licima po Javnim pozivima za zapošljavanje nezaposlenih lica u 2021. godini. Opština Stara Pazova i Nacionalna služba za zapošljavanje ove godine raspisali su Javni poziv poslodavcima za dodelu subvencije za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih u 2021. godini i Javni poziv nezaposlenim za dodelu subvencije za samozapošljavanje u 2021. godini.


Svečanom uručenju ugovora za 22 lica, koja su zahvaljujući inicijativi Opštine Stara Pazova i Nacionalne službe za zapošljavanje ostvarila mogućnost samozaposlenja i za devet preduzetnika koji su obezbedili zaposlenje licima koja su do sad bila nezaposlena, pored ministarke Kisić Tepavčević, prisustvovao je i predsednik Opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje, Zoran Martinović kao i direktorka Filijale NSZ Sremska Mitrovica, Marijana Grabić.


Za lica koja će prvi put osnovati preduzeće, Javnim pozivom obezbeđeno je po 250.000 dinara, od čega Opština Stara Pazova finansira 51%, a NSZ 49% sredstava. Preduzetnici koji su obezbedili zaposlenje nezaposlenim licima dobili su po 200.000 dinara, s tim da je konkurs još uvek otvoren za prijave.