(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.159, u poslednja 24 sata nema preminulih, izlečeno 5.857 osobe • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Promenljivo oblačno i vetrovito uz sunčane intervale, temperatura od 12 do 22 stepena.
Info 26.03.2013.
Stara Pazova
U toku krpljenje udarnih rupa

Direkcija za izgradnju Opštine Stara Pazova trenutno radi na krpljenju udarnih rupa na teritoriji cele opštine, kako bi se sva oštećenja nastala posle obilnih zimskih padavina sanirala, i to po prioritetu. Po rečima Kate Mijačić, PR Direkcije, jedan od najvećih problema jeste stanje kolovoza na putu od Novih Banovaca do Batajnice, u dužini od tri kilometra. Međutim,
po njenim rečima, samo jedan kilometar je u nadležnosti opštine Stara Pazova i taj deo je saniran. Drugi deo puta koji pripada Batajnici, odnosno opštini Zemun, je u jako lošem stanju, pa su kontaktirani relevantni činioci opštine Zemun, a poslat je dopis i Gradskom sekretarijatu za saobraćaj i Direkciji za puteve. Dodatni problem je što to nije samo lokalni put, već sva vozila koja se isključuju sa auto puta iz pravca Novog Sada ka Zemunu i Beogradu prolaze tom deonicom. I dalje se vrši ispravljanje i postavljanje vertikalne saobraćajne signalizacije, a u toku je i javna nabavka za horiziontalnu signalizaciju pa će se obeležiti pešački prelazi i prilazi školskim ustanovama. Takođe, u toku su radovi na skidanju banikina u glavnim ulicama u Staroj Pazovi i čišćenje kolovoza od zaostalog agregata posle intervencije zimske službe. Ovih dana trebalo bi da se izvrši krpljenje puta Stara Pazova – Vojka. Svesni stanja puteva u opštini, nadležni iz Direkcije za izgradnju, čim vremenski uslovi budu dozvoljavali pokrenuće saniranje kako bi se saobraćaj odvijao nesmetano i bezbedno.