(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: SEDNICA SO STARA PAZOVA: Rebalans budžeta zbog uvećanih prihoda • COVID 19: U poslednjih 24 sata na teritoriji opštine Stara Pazova ukupno 64 novozaražene osobe • Štrajk upozorenja i u nekim školama staropazovačke opštine • Nedelja ženskog preduzetništva u staropazovačkoj Gimnaziji • Odbojkašice Jedinstva slavile u derbiju protiv Železničara iz Lajkovca 3:1 za četvrtu uzastopnu pobedu • Poraz Omladinca kod kuće od Bečeja 1918, Feniks 1995 slavio u gradskom derbiju protiv Jedinstva • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, Temperatura do 13 stepeni.
Info 01.09.2021.
Stara Pazova
Pre deset godina počeo sa emitovanjem televizijski program Radio-televizije Stara Pazova

Na današnji dan pre deset godina u 17 časova 30 minuta  počeo je sa emitovanjem televizijski program Radio-televizije Stara Pazova. Za potrebe pokretanja ovog programa, te 2011. godine je dobavljena televizijska oprema i sprovedena obuka dotadašnjih zaposlenih u Radiju Stara Pazova kojima se pridružio i jedan broj mlađih kolega, kako novinara tako i tehničkog osoblja. 


Kao i prvog dana, i danas je okosnica našeg televizijskog programa informativni program za koji se svakodnevno proizvode sadržaji koji se emituju u emisiji “Dnevnik” u 17.30, 19.00, 21.30 i 23.00 časova i u emisiji “Vesti” koje se emituju na svakih sat vremena tokom dana i večeri. Informacije na slovačkom jeziku emitujemo u 17 i 22 časa kao i u emisiji Sa Vama i za Vas premijerno nedeljom u 13 časova.  Priče o našem kraju, ljudima i pojavama u njemu plasiramo u emisiji “Naša priča…”, dok se važnim lokalnim društvenim i komunalnim temama bavimo u emisiji “Strogo lokalno”. U emisiji “Komentar” jednom nedeljno pratimo društvene i političke događaje van lokalnih okvira. 


Za deset godina proizveli smo hiljade sati dokumentarnih emisija o našim mestima, ljudima i pojavama u njima, kao i snimaka i prenosa brojnih događaja u našoj sredini iz svih oblasti. Dopisnici smo Radio-televizije Vojvodine a naši prilozi su se emitovali na svim velikim televizijama sa nacionalnom frekvencijom, kao i kod kablovskih emitera.  Uskoro nas čekuje emitovanje programa u HD formatu a nastavićemo da plasiramo sadržaje koje proizvodimo i na internet sajt rtvstarapazova.rs kao i na naš youtube kanal. 


Televizijski program naše kuće možete pratiti kod kablovskog operatera Supernova na poziciji 655 i kod MTS-a na poziciji 545.